adamın dediği doğru neyi tartışıyorsunki orda demek istediği belli custom denilmez dememiş "pek custom denilmez" demiş okuduğumuzu önce iyi anlayalım.. eline kesme makinası alıp çamurlukdan bir parça kesmeyle lafda custom olunur ama gerçek anlamda custom olunmaz.. orda onu demiş arkadaş anlayana tabi..
custom nedir merak ediyorsan internete gir custom yaz karşına binlerce dolu örnek çıkar..
Uyarın için teşekkürler, bundan böyle okuduğumu daha iyi anlamak için daha fazla çaba sarf edeceğim

ama sen de taktir edersin ki bu biraz zaman alıyor. Hemen olmuyor. Senden ricam bu anlayışsız arkadaşına bir açıklar mısın, gerçek custom nasıl oluyor?
Yine de ben laf dinlerim. Biraz araştırdım. "Customize" özelleştirmek, "custom" özel demekmiş. Kafa işte, basmıyor bazen, idare edin... Bir motorun özelleştirilmiş olması için çamurlukları kesip, egzozları değiştirip, tekrar boyayıp, gidonu değiştirip, üzerine özel logo yapmak yetmiyorsa ne yapmak lazım? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum... Belli ki siz bu işi iyi biliyorsunuz :bounce: