Custom GV250 (bitti)

Ellerine sağlık gayet güzel hoş durmuş.eğer senin hoşuna gittiyse sorun yok.zaten custom'ın amacıda bu.tt custom'dan çıkan bir motor senin hoşuna gitmeyebilir ama şu emek harcadığın insanların beğenmediği motor senin için dünyanın en değerli motorudur.Bu şekilde başlarsın yarın birgün bakmışsın dehşet custom motorlar çıkartıyosun aynen devam taktir edilecek kişilerden birisin :)

Apaçilerin eline düşen cup motorlara benzemiş, plaka ve aynalar da yok :farao:

ben fazla anlamam ama tercih edeceim değişiklikler boyalı yerleri sadece mat siyah yapardım o kadar...

ilk bakışta pek hoşuma gitmedi ama detayları inceleyince ve baktıkça güzelleşiyor.
elinize sağlık .

koltuk kısmı tek parça yaylı olanlardan olursa(resimdeki gibi birşey)
bir de yan plakalık bence çok daha güzel olur.
2006-xtreme-bobber-2.jpeg

eline sağlık emek vermişssin kendi zevkin. ama sadece jant rengi hoşuma gitmedi yani o renk tutmamış bana göre tabi.

Olmamis, gün gibi acik. Hele o ön camurluk tam bir felaket hocam. Bence bi cok sey yapilmak istenmis, sikistirilmis ve hata burda yapilmis. (kaldiki bu motor modifikasyonu kaldiricak türde bi motor degil, en güzel hali orjin hali zaten)
En kisa zamanda orjinal bi ön camurluk al ve tak o motora. Güzel bir ön cam , güzel aynalar, güzel bir gidon ve kaliteli cantalar. :) kolay gelsin

jantlar kırmızı olmasaymıs keske , ama tabi sizin beğenmeniz önemli.Güle güle kullan

ben egzoz kısmını beğenmedim...ama emeğine sağlık...yolun açık olsun...

çamurluk uçları hariç bence güzel. çamurluk uçlarıyla fazla oynamışsınız zannımca... aynasız olmaz :) bi takım ters ayna alırsanız güvenlikten de görünümden de ödün vermemiş olursunuz

Mukemmel olmus yolda gorsem Harley sanarim valla :) kazasiz belasiz

Bu cruiser'den dönüştürülmüş (kesilmiş) bir chopper...
Custom motosikletler fabrika çıkışı motosikletlerin yanısına ya tek bir tane yada çok az sayıda üretilir tamamen baştan sona özeldir.

Eline sağlık , kişiye özel bir motosikletin olması herzaman keyiflidir. Sadece ilk takıldığım detay, depo üzerindeki yazı. Bana göre olmasaymış daha iyi olurmuş.
benim motorumda özeldir.Benden başka birsinin elinde çalışmaz. :D :D :D :D veya problem çıkartır.

---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:04 ----------

Ellerine sağlık gayet güzel hoş durmuş.eğer senin hoşuna gittiyse sorun yok.zaten custom'ın amacıda bu.tt custom'dan çıkan bir motor senin hoşuna gitmeyebilir ama şu emek harcadığın insanların beğenmediği motor senin için dünyanın en değerli motorudur.Bu şekilde başlarsın yarın birgün bakmışsın dehşet custom motorlar çıkartıyosun aynen devam taktir edilecek kişilerden birisin :)

kesinlikle katılıyorum :bounce:

---------- Post added at 01:18 ---------- Previous post was at 01:09 ----------

1:38 deki motor caracal sanırım onun egzozunda bi değişklik var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar