Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Sakarya meydan muharebesi için :

Şu kopan fırtına Türk ordusudur Yarabbi
Senin uğrunda ölen ordu budur,Yarabbi
Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın
Galip et çünkü bu son ordusudur islamın

Yahya kemal BEYATLI

Cumhuriyeti; Mustafa Kemal ile, göğe açık avuçlarla, ağızlarda dualarla kuran ecdadı selamlıyor, hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Bu vesileyle Cumhuriyet ve onun ilke ve inkilaplarına bağlılığımızı bir kez daha teyid ederiz. Cumhuriyetimizin kurulmasında kanları ve canlarıyla katkıda bulunan atalarımızı hürmetle anıyoruz.

ATATÜRK'ÜN izinden giden ve ona sonsuz saygı besleyen vatandışlarımızın CUMHURİYET BAYRAMINI kutluyorum.ülkemizin bu gidişine dur deyip Atatürk'ümüzün çizdiği yola geri dönmeyi umuyorum ve bunuda başaracağız bizim gibilerlee......

Geceyarısı döndüğüne göre kutlayabiliriz artık :)
Bugünün önemini ve değerini herkesin anlaması dileğiyle...

Cumhuriyetin 83.yılı kutlu olsun.
Gelecek 83 yılın da en az 50 - 60 yılını bu kadar kolay heba etmemek dileğiyle.
Mustafa Kemal'i ve Vatan için canını ve emeğini feda etmiş herkesi saygıyla anıyoruz.

Cumhuriyetimize sahip çıktığımızı gösterelim lütfen...
Motosikleti olmayanlar fener alayına yaya olarak katılabilirler...Benim bu seneye kadar her yıl yaptığım gibi...
Bir ömür boyu Cumhuriyetle yönetilen bir Türkiye ümidiyle...

Türkiye Cumhuriyeti'nin 83. Yilini Kutluyoruz. Herkesin Cumhuriyet Bayrami Kutlu Olsun. Cumhuriyetimiz Bugün 83 Yarin 183 Yasinda Olcak Ve Bu Ilelebetdevam Edecek Bundan Rahatsiz Olanlar Daha çok Rahatsiz Olacak. Bu Vatanin Ekmeğini Yiyip Daha Sonra Menfaatleri Uğruna Bu Vatanini Satan Ahlaksiz Insanlarda Yok Olmaya Devam Edecek Tipki En Yakin örnek(ler) Gibi Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çok dirayetli durmalıyız.Türk'ün muhteşem direnişini göstermenin tam zamanıdır.

Cumhuriyetci, laik, Atatürk'ü anlayan ve devrimlerine sahip çıkan herkesin CUMHURİYET Bayramı kutlu olsun.

Bayramımız kutlu olsun.

Değinmeden geçemeyeceğim, laik bir ülkenin belediyesi Ramazan Bayramı'nda üç gün boyunca tüm toplu taşıma araçalrını bedava yapıyor, ama Cumhuriyet Bayramı'nda paralı. İlginç bir tezat.

rsm

Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun, ne mutlu turkum diyenlere.......

Bu değerli mirasa, her zaman ve her ortamda sahip çıkmalıyız.cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar