çukurovada yağmurdan sonra videolar

xt 600 kara şimşeğim ve bendenizin tırmanma anları izle ve gör 4. murat kardeşin verdi gazı attı taklasını o gün taklası damgasını koydu anlar

sedat abinin kınalı kuzusunu tırmandıgı o anlar:pr:

seva dayımızın kınalı kuzusunu çıkardığım anlar ve devam:queen:

xt ile tırmanma ve diyer motorcuların tırmanma anı ve düşüşleri bak ve izle kendini kaybetme :queen:

ve mola verdik ilk su molası ve ikmal molası:queen:

sefa dayı sedat abi murat 4. murat abi ergün usta ve bendeniz kahvaltı molası verdik ve gideceğimiz yerlerin hesabını yaptık:rendeer:

ergün abimiz kameramanımız ve xt 600 motorum çamur engeline takıldı ve çamurda gezinti birbaşkaoluyor:cat:

xt 400 çamurlu arazi nedeni ile bulunan yerde fazla kurtlarımızı dökemekik:pr:

çamurlu günden sonra motorları ve kendimizi temizledik:queen:

arkadsım ılk yorum benden olsun cok guzel bır gezı olmus bende bırzamanlar xt 350 lımle boyle aktıvetıler yapardım ama cc meragım yuzunden bırakmak zorunda kaldım ama yıne btane cross makına alıcam sadce daglara cıkmak ıcın gezınız cok begendım :cat:

Waallaha Söylenecek Fazla Söze Gerek Yok Herşey Ortada...SÜPER SÜPER SÜPERRRRRRR...................................28 şubat pazara hazır olmak lazım........:))))))

slm.sanırım klr 250 eksik.ferhat abi neden çağırmadınız.videoları izledik emeğinize sağlık güzel olmuş.

harika çocuklar

herkese selam süper bi kroslu hafta geçirmişsiniz görüntüler süper kısaca herşey süper devamı bu hafta olur inşaallah
:cat:

arkadsım ılk yorum benden olsun cok guzel bır gezı olmus bende bırzamanlar xt 350 lımle boyle aktıvetıler yapardım ama cc meragım yuzunden bırakmak zorunda kaldım ama yıne btane cross makına alıcam sadce daglara cıkmak ıcın gezınız cok begendım :cat:
derbici kardeşim cc sürüş zevki başka ama cross zevki daha başka:queen:

Waallaha Söylenecek Fazla Söze Gerek Yok Herşey Ortada...SÜPER SÜPER SÜPERRRRRRR...................................28 şubat pazara hazır olmak lazım........:))))))
murat kardeşim pazara hazırız ama arazi hazır olacakmı ?????????:queen:

slm.sanırım klr 250 eksik.ferhat abi neden çağırmadınız.videoları izledik emeğinize sağlık güzel olmuş.
kardeş msn adresim var cumertesi konuşup pazara hazır oluyoruz veye ara kardeşim:cat:

herkese selam süper bi kroslu hafta geçirmişsiniz görüntüler süper kısaca herşey süper devamı bu hafta olur inşaallah
:cat:
ilhan abi kendini özlettin haftaya hava ve aride engel olmassa görüşürüz abi:queen:

Son düzenleme:
Herzamnki Gibi Haftasonunu En Ii Ve Enadrenalinli Geçirmişsiniz Motorlarınıza Sağlık Inşallah Bu Haftahava şartları Uygun Olursa Bende Katılmak Isterim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar