- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar 19 Mayıs bayram günü ben caddede hiç bir yere sapmadan gidiyorum karşıdan gelen araç şöförü görevi başında olmayan bir polis ve dönmek için önüme çıkar çıkmaz manevra ile çarpmamak için dengemi kaybedip motor kayarak kaldırımdaki yayayı altına aldı. Yaya ölecek gibi bağırıyordu sanki geberecek orada kalabalığa bana karşı bir tutum yarattırdı. Benim her tarafım kan içinde onda sadece bir ezik var benden çok bağırıyor.Keşke arabayı çarpsaydım da yayayı çarpmasaydım..Yaya yaralandı ikimizi ekip hastaneye götürdü. Adli rapor tutuldu ve işin kötüsü B ehliyetim var ama malesef A2 ehliyetim yoktu . Zaten bu cezayı yemem onun yüzünden oldu. Beni kaza yapmamı sebebiyet veren polis; tabi ki de arkadaşları kendisini suçlu çıkartırmı böyle şerefsizler bunlar. Tutanakta hiçbir şekilde o polisin aracı söz edilmiyor. Şimdi benim yapabileceğim hiçbir şey yok. Cezayı ödemek problem değil ancak bu şerefsizlerin iş birliği yaparak kendilerini haklı çıkarması benim canımı sıkıyor.. Adamlar emniyette bana söyledikleri söz nedir bu motorlulardan çektiklerimiz diyor. Ulan şerefsiz zaten kendi polis arkadaşın kazaya karışınca onun suçlu olduğunu bile bile tutanağa geçirmedin.
Bütün motorlular başınıza bela olur inşallah.
Daha önce bu olayı burada yazmak istiyordum ancak konu açmama izin verilmiyordu ceza geldikten sonra böyle bir olayı sizle paylaşmak istedim.
İlk önce kavuşturma yapılmamasına karar verildi diye kağıt geliyor. Şimdi 4 ay geçtikten sonra birde ceza kağıdı gönderiyorlar..
Peki ben şimdi polisi yanlış tutanak yazmaktan şikayetçi olabilirmiyim. Yada şikayetçi olabileceğim başka bir durum varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Daha önce bu olayı burada yazmak istiyordum ancak konu açmama izin verilmiyordu ceza geldikten sonra böyle bir olayı sizle paylaşmak istedim.
İlk önce kavuşturma yapılmamasına karar verildi diye kağıt geliyor. Şimdi 4 ay geçtikten sonra birde ceza kağıdı gönderiyorlar..
Peki ben şimdi polisi yanlış tutanak yazmaktan şikayetçi olabilirmiyim. Yada şikayetçi olabileceğim başka bir durum varmı yardımcı olursanız sevinirim.