Cruiser istiyorum

Herkese mrb, Bir cruiser motor istiyorum. tek kelime ile bir tutku bende bu. Bir kaç kez binme şansım oldu o harika makinaya.( tabi arka tarafta)
Daha önce vitessiz motor kullandım ( Honda kinetix ). Bu durumda istediğim honda shadow 600VLX i( veya muadili bir dragstar) almam doğru olurmu? 2. el istiyorum.Yani kullanabilirmiyim emin değilim. Bu motorları dengede tutmak oldukça zor deniyor.Ama Honda BlackWidow kullanan birisi oldukça rahat olduğunu söylemişti bana( görünümü shadow a çok benziyor ama daha üst diyorlar, tabi ben bilmiyorum...) Boyum 1,88. Kilo 75.
Umarım konuyu doğru formda açmışımdır. cevaplarınız için teşekkürler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence, senin için en büyük fark (vitesli olması dışında tabii), motorun ağırlığı olur. Zaten tecrüben olduğu için uzun süre zorlanacağını sanmam, ama bir alışma dönemi olacaktır.
Dragstar güzel bir motor, ama Shadow600'den daha ağır. Shadow600'ün zayıf tarafı sadece 39 beygir olması.

Ağırlık ve boyut dengeyi etkileyen faktörler.Seçeneklerinde başlangıç için oldukça iriler.Tercih meselesi,ben olsam biraz daha ufak makinayla başlarım. Hoşgeldin.

Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için. watercolor sanada çok teşekkürler arkadaşım. açıkçası 5 yıl daha izmirdeyim ve daha sonra uzun bir süre motor kullanma şansım olmayabilir. Hayalim Shadow ve ufak bir makina istemiyorum. Bu arada 8000-9000 ytl ye gelirmi ki bunlar. gördüğüm ilanlar genellikle 10000 üzeri :pale:

Erudite bende 650 dragstar kullanıyorum (bir senedir)ve ilk motorum.1,70 boy ve 55 kiloyum motor da 229 kilo.Tek kelimeyle harika bir alet.Şimdiye kadar da hiçbir problem yaşamadım,sürüşü rahat ve keyifli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar