Cross Önerisi

Kardeşim motoru çok sevdi aramızda 1 yaş var ama hayatında ilk defa motoru bende kullandı aşığı oldu nerdeyse , benim önceden 1 yıllık scooter deneyimim vardı ama onun yok ona hediye olarak böyle ucuza en fazla 2.5 bin liralık bir cross almak istiyorum tam öğrendikten sonra abi kardeş gezelim diye. mersin de yaşıyorum varsa bir öneriniz bekliyorum. Ayrı olarakta çarşamba günü pozcuda beni geçmeye çalışan ve bunu başaran mavi r25li arkadaş burda ise selamlarımı iletiyorum :DD:bounce::bounce:

2,5 a sıfır çinli cross bile yok. Ancak ikinci el belki kuba black cat , mondial extreme , rks cross , Apache cross falan var. Öncelikle google araştırmanızı yapmanızı öneriyorum bu foruma yazmadan önce , her sorunuzun cevabı orada fazlasıyla var.

2,5 a sıfır çinli cross bile yok. Ancak ikinci el belki kuba black cat , mondial extreme , rks cross , Apache cross falan var. Öncelikle google araştırmanızı yapmanızı öneriyorum bu foruma yazmadan önce , her sorunuzun cevabı orada fazlasıyla var.

eklemeyi unutmuşum ramzey buldum 2. el eğer öneriniz varsa mondial extreme benzeri onları duymak için buraya sordum.

O zamanda motorun kendi başlığına gidersiniz , yazılanları bir güzel okursunuz. Ki google a motorun marka model yazsanız bile 2.ci sayfada bu forumun başlığını atar büyük ihtimalle , o kadar zor bişey değil yani.

hocam teşekkür ederim rks cross gibi markaları bilmiyordum sayende sağolasın bilgili arkadaşlara sormak daha kolayıma geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar