Anlaşıldı o zaman ben mondial üstüne yürüyeyim. Boy sorunu için ise motoru alçaltma gibi bir şansım olur mu ?
cross motorların bazıları ayarlanabilir, boyuna göre ayarlıyosun ancak mondial de böyle bir motor var mı bilmiyorum.Ktm de var ama..
Anlaşıldı o zaman ben mondial üstüne yürüyeyim. Boy sorunu için ise motoru alçaltma gibi bir şansım olur mu ?
öncelikle senin alacağım makina kros deyil endro kroslarda plaka ruhsat yoktur trafiğe çıkamassın sağlıklı 1japondaki 60.bin km sıfır çinden çok iyidir yinede karar senin.Evet dostum boy önemli. Daha gelişim çağında olduğum için bu konu hakkında bilgi vermek istemedim. Şimdilik 165 cm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Dostum iyi tamamda bir motorsiklet e göre 56 bin km fazla değil mi ? Hele ki üstünden geçen yaklaşık 10 yıl...
Trafiğe çıkmak istemiyorsun da, araziye nasıl gitmeyi düşünüyorsun, motoru götürebileceğin römork ya da kamyonet tarzı aracın var mı? Plaka alabileceğin modellere yönelmen lazım, tam boy krosların selesi 100 cm oluyor, biraz uzun boy gerekiyor. Motorların selesini düşüremezsin hiç öyle bişey duymadım, amortisör ayarlarıyla oynayarak yumuşatma imkanı olur , onu da bilmeden değiştirmek pek doğru değil.Trafiğe çıkmak istemiyorum arkadaşlar.
Bu forumda anlamadığım husus neden sorulan soru hariç başka şeylere yöneliyorsunuz... Ben sadece motor modeli sordum bazı arkadaşlarda gayet güzel yardımcı oldu hepsine teşekkür ederim. Römork bulurum ben kardeşim siz dert etmeyiniz. Herkese teşekkürler mondial x treme max alacağım. Saolun.
tam motorunu bulmuşsun dotum hayırlı olsun.Bu forumda anlamadığım husus neden sorulan soru hariç başka şeylere yöneliyorsunuz... Ben sadece motor modeli sordum bazı arkadaşlarda gayet güzel yardımcı oldu hepsine teşekkür ederim. Römork bulurum ben kardeşim siz dert etmeyiniz. Herkese teşekkürler mondial x treme max alacağım. Saolun.