CROSS motor'da dayanıklı hangisi?

beyler sanırım konuyu hortlatmışız adam 2006 da yazmışş bu soruna bir çözüm bulmaları lazım uzun süre cevaplanmayan örnek 1 ay konular silinmeli yoksa 3 sene öncve açılmış konular böyle hortlar durur...

Bu durumda yararli bir baslik yani bilgi iceren bi baslikta gider bunun yerine bi basliga yazmadan once hurraa diye bi bakip neymis hele bunun son kullanma tarihi demek daha mantikli.

mesele konuysa tarihin ne önemi var aynı soruyu düşünen başkalarına ışık olur en azından değilmi?...

MOGLİ kardeş senlede bişey görüşücektik ama sana ulaşamadım bana yazarsan sana zahmet...hoşçakalın.

biz yazalım da,isteyen okur istemeyen okumaz.
uzun süre bineceksen japon al,kısa süreli bineceksen yine japon:))(satarken zarar etmemek için)ama temiz bir çinliyi ucuza alırsan,ondan da zarar etmeyebilirsin.

of_lee'nin de dediği gibi japon almanı tavsiye ederim.. Kısa vadede çinli bir motor sana çok iyi gelebilir fakat uzun vadede çıkacak olan sorunlar seni motosikletinden soğutacaktır. Şöyle de bir söz vardı; ''Ucuz birşey alacak kadar zengin değilim.''

bence bide yuan gy 3a 150'lik var bi bak yani Yuan Çin Değil Kore'dir .D

Son düzenleme:
Suzuki Rm 250 :) Dag taş bayır çayır Çamur toprak fark etmez :) Gözünü kapat vur motoru nere istersen :) Banamısın demez .. KuLLanıyorum cok sağlam motorsiklettir .. Daha iyi Bir Cross yok Bana göre .. Rm 250 ^^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar