Çorlu dan Selamlar

Merhabalar ben Tekirdağ Çorlu dan forumu internette motorlar hakkında bilgi toplamak için araştırırken buldum. Motorlara oldum olası bir ilgim vardı fakat aileden dolayı birtürlü istemeye dahi cesaret edememiştim. Artık ama zamanı geldi diye düşünüyorum chopper modelleri ilgimi çekiyor ve sayenizde motorsikletler konusunda biraz daha bilgi sahibi olup 1 yıl içerisinde güzel bir model almayı düşünüyorum. Tekrar merhaba.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin ........................:cat:

süleyman hoşgeldin aramıza... Özellikle KEndi Çevrenden Motorcu Dostlarla Daha Kolay irtibat Kurabilmek için Mt İl Grupları TRakya MT Grubunu Bekleriz :))

hosgeldın aramıza chopperla alakalı bıldıgım kadar bılgı verebılırım sana ısımle alakalı ama cok ıı degılım bu ıste acemıyım yanıtlayabıldıgım kadar yanıtlarım

hoşgeldin. önce hemen ehliyet işini hallet ve motosiklet için ayıdığın paraya en az 500 YTL daha ilave et ki adam gibi kask mont al. faydasını çok görürsün

Forumun bukadar aktif olmasını çok şaşırdım ben avatar ekleyene kadar 4 msj yazılmış teşekkürler arkadaşlar. By_Star gruba msj atıyorum hemen kendi çevremdeki motorcu arkadaşlarla tanışmayı bende isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar