ben kymco derim avrupa piyasası çok sağlam çin değil iyi marka dediğin modeli bilmiyorum ama ben pulsar kullanıyorum ve aşırı memnunum
kekodayi' Alıntı:Bu sitenin Satılık Motorlar kısmında bir tane Hyndai citizen var. Gözü kapalı al o motosikleti
motodevil' Alıntı:Arkadaslar herkese fikirleri icin cook tesekkur ederım.dun aksam itibarıyla kymco grand dink 150 aldım manyak bı motor 150cc 13bg su sogutmalı on arka disc maxi scooter bagaj ici lamba cep tel koymalıgı bunun gıbı bırcok kucuk ayrıntısı war motoru kısmetse pers gunu alcam alınca sıze bılgıler werıcem herkese ii gunler
titanic' Alıntı:kardeş hayırlı olsunsüper bir seçim
grand dink, 150 cc motorlar sınıfında bana göre marka olarak en iyisi en konforlusu ve en yakışıklısı. motor iki kişi için tasarlanmış ve iki kişi çok rahat ve konforlu binilebilir sanıyorum.
benim aklıma yatan en iyi 5.000 ytl lik scooter bu. Hayallerimi süslüyor Grand Dink 150. Arşiv yaptım kendime. Ve hala daha fazla bilgi almak istiyorum.
Arkadaşım umarım scooter ını aldığında duygularını ve izlenimlerini bizimle paylaşırsın.
Şimdilik sorularım şunlar zahmet olacak ama cevaplarsan bir çok memnun olurum.
1. Ne kadara mal oldu
2. Taksit yapılyormu
3. Ellerinde var mı yada sipariş üzerinemi getirtiyorlar
saygılar![]()