bende varım her türlü yazıya destek vereceğim ve ilgili makamlara yazı yazacağım. yılmadan devam etmeliyiz.
Pes etmek yok :cat:
Pes etmek yok :cat:
:cat::cat::cat::cat:
Biliyorumki bu ülkede bazı şeyleri yoluna koymak bi hayli zor hatta bazen imkansız. Ama hep şunu savunmuşumdur. Sonunda bir yere ulaşamayacağımdan emin olsam bile "yapmadım" demek yerine "ben kendi üzerime düşeni sonuna kadar yaptım ama olmadı" demeyi tercih etmişimdir. Karınca misali... Bende mesai saatleri dışında kafayı toplayıp şikkayetlerimi yazacağım.
sinan,
bu dediğin keşke kolay olsaydı, insanlarımız o kadar duyarsız ki!
bence eğitime çocuklarımızdan başlayacağız 3 nesil sonra türkiyede motosiklet çok farklı yerde olacak.:cat: ben 7 yaşındaki oğluma top sahasında 50 ve 70 cc olmak üzere motosiklet sürdürüyorum. küçücük oğlumun kaskı dahi var. yoldan geçen motorsikletleri hemen modellerini ayırt ediyor.
ben oğlumda motorcu olacak diye korkanlardan değilim
BAHATTİN SOFUOĞLU allah rahmet eylesin
SİNAN SOFUOĞLU allah rahmet eylesin
KENAN SOFUOĞLU başın sağolsun ve yolun çok açık,
Bahattin benim emsalim ve 125cc yarışlarına katıldığımızda Sinan küçüktü o günden bu güne dünya şampıyonu bence herşey KÜÇÜKTEN BAŞLAR.
Olayı sadece İstanbul ile ilgili görüyorsanız biz kenara çekilelim.
arkadaşlar sadec evet güzel falan demekle olmaz rica ediyorum inanın 2 dk nızı almayacak sadece yazlı olan dilekçe gibi olan topic in başındaki 2 öadet yazıyı kopyala yapıştır olarak tmsf ye yollayın.mail adresi kendi sitesinde var.
ahanda üşenmedim linki de veriyorum hadi arkadaşlar
http://www.tmf.org.tr/iletisim.php
Köprü ve üst geçitlere "Motosikletleri Farkedin" yazıları asılsın..