- Motosikleti
- Su Motoru
- Konu Yazar
Arkadaşlar çok sağlam ve bir o kadar da eğlenceli bir motosiklet oyunu istiyorum. "Makınan kaldırır mı?, Makınanın ekran kartı nasıl?" gibi sorular sormayın
. Övünmek gibi olmasın dünya üzerinde benim aletin oynatamayacağı bir oyun daha üretilmedi :cherry:. Dün PES5 diye bir futbol oyunu aldım fakat nedense hiç sarmadı birde oyunu aldığım yerde MotoGP3 adında bir oyun gördüm fakat farklı iki firmanın aynı isimde iki oyunu var. Yani iki oyunun adıda MotoGP3 ama üretici firmalar farklı, şimdi bana motosiklet içerikli yarış olsun, action olsun oyun önerilerinizi bekliyorum ve revaşta olan MotoGP3 ü hangi firma yapıyor yazarsanız ve tavsiye ederseniz onuda almayı düşünüyorum ...
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************