ÇOK İYİ BİR MOTOSİKLET OYUNU (PC İÇİN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Su Motoru
Arkadaşlar çok sağlam ve bir o kadar da eğlenceli bir motosiklet oyunu istiyorum. "Makınan kaldırır mı?, Makınanın ekran kartı nasıl?" gibi sorular sormayın :). Övünmek gibi olmasın dünya üzerinde benim aletin oynatamayacağı bir oyun daha üretilmedi :cherry:. Dün PES5 diye bir futbol oyunu aldım fakat nedense hiç sarmadı birde oyunu aldığım yerde MotoGP3 adında bir oyun gördüm fakat farklı iki firmanın aynı isimde iki oyunu var. Yani iki oyunun adıda MotoGP3 ama üretici firmalar farklı, şimdi bana motosiklet içerikli yarış olsun, action olsun oyun önerilerinizi bekliyorum ve revaşta olan MotoGP3 ü hangi firma yapıyor yazarsanız ve tavsiye ederseniz onuda almayı düşünüyorum ...

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

MeTaL, motor yok abi traş oyunlar hep, sana action olarak mercenaries (mörsınery diye okunuyor ) güzel oyun, paralı askersin ve bm, çin, kore, mafya v.s. para karşılığı görev alıyorsun daha sonra görevleri yapıp para biriktiriyorsun paraylada helikopter, uçak, tank , füze v.s. alıyorsun, çok güzel oyun, arada helikopter çalıyorsun göreve uçuyorsun falan.....

Motosikleti
Su Motoru
federal, zaten iş hayatı ve aile yaşantımda üzerimde yeterince sorumluluk var birde oyunda üstüme sorumluluk yüklerlerse iyice bunalıma girerim :cherry:. Zaten geçen elim Müslüm babaya gitti müzik dinlerken kendimi kesiyordum :p. GTA San Andreas ı bile görev bolluğu nedeniyle oynamıyorum artık :) ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
federal, oyun iyiymiş, vurdulu kırdılı, peki abajura kafa atmak gibi bi görevde varmı bu oyunda :queen:

ChatnoiR, geç bakalım dalganı kanka, gülme komşuna gelir başına demişler, ama sana gelmesin, malum KEL ' sin :queen: kafan karpuz gibi yarılmasın....canım.... :queen:

Peril, Sen yarış oyunu sormuştun, metal ise action falan soruyyor, tam okumadan bıdı bıdı olmasın lütfen :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar