Çok isteyince oluyormuş demekki :)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, güle güle, güzel günlerde, kazasız, sıkıntısız binersiniz inşallah...

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Nick'i de değiştireceksin sanırım artık :p

:cherry:

Teşekkür ederim arkadaşlar,
bayağı bir borç yaparak aldık makineyi ama değeceğini düşünüyorum açıkcası. Allah olmayanlara ve sahip olmak isteyenlere de nasip etsin. 250 cc den sonra biraz ürkütücü bir güç var ama ben en azından alışıncay kadar 5-6000 deviri geçmemeye çalışıyorum yani yine 250 lik makine gibi kullanıyorum. Yinede kurye arkadaşlar da acayip bir saygı durumu söz konusu hayırdır inşallah!!! :)

hayırlı olsun çok güzel makina.kazasız belasız sürüşler dilerim.
bende cuma günü satışını aldım noter 181 tuttu ist içi + 150 cc.nterin demesi 5000 tl ye kadar tek fiyat 5000-10000 tlarası biraz farklı öyle devam ediyormuş ama sizinki bizimkinden ucuz tutmuş demekki trafik sigortası gibi fiyatlar degişken.bu arada trafik sigortaları zamlanmış arkadaşlar hadi hayırlısı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin...

:cherry:

Teşekkür ederim arkadaşlar,
bayağı bir borç yaparak aldık makineyi ama değeceğini düşünüyorum açıkcası. Allah olmayanlara ve sahip olmak isteyenlere de nasip etsin. 250 cc den sonra biraz ürkütücü bir güç var ama ben en azından alışıncay kadar 5-6000 deviri geçmemeye çalışıyorum yani yine 250 lik makine gibi kullanıyorum. Yinede kurye arkadaşlar da acayip bir saygı durumu söz konusu hayırdır inşallah!!! :)

Fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar