çok acil satılık

Marka: MZ KANUNİ
Model: seyhan 150c
KM: 2500
Renk: kırmızı
Fiyat: 1.800YTL
Açıklama: çok acil
İl/İlçe: İstanbul / Bayrampaşa
İletişim: 5353333558 / berkan

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Lütfen mesajınıza resim ekleyin. İlanınızın resimli olmasının sizin avantajınıza olduğunu gözönünde bulundurun. Unutmayınki amacımız bir an önce sonuca ulaşmanız. Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birazdan uyarıyı alır bu başlık :)
hocam kendini tanıtıp , resim koymalıydın.

yinede hayırlı satışlar.
saygılarımla. :king:

Bedava ilanlar.com. burası

- İlanlara olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak, malın alım-satımını etkileyecek davranışlarda bulunmak yasaktır.

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
*********************I*********************

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ne iştir bu akşam kaçıncı oldu bu.ne lan sarı sayfalarmı burası.kaydol,ilan ver,sonra kaç git. :jocolor:

- İlanlara olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak, malın alım-satımını etkileyecek davranışlarda bulunmak yasaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SATILIK İLAN SATILIK :queen: :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
sereye, vlad1462, redboyx, ilan vermek için belli sayıda mesaj atmak gibi bir zorunluluk yok sanıyorum zaten bu ilanlar bizim gibi devamlı takip eden site sakinleri için çok ii piyasayı devamlı takip etmiş oluyoruz ben bu siteyi (www.motosiklet.net) google da bir motoru aratırken satılık ilanına denk gelerek bulmuştum. isteyen istediği kadar satılık ilanı verebilir başka mesajda atmaz bu hepimiz için geçerlidir.

Moderatör (forrap)
Ya arkadaşlar BBRR abimize katılıyorum vede bişeyler daha eklemek istiyorum tamam belki bu şekilde sadece ilan bırakıp gitmek veya sadece ilan bırakmak için siteye girmek çok hoş olmayabilir ama olaya neden bu şekilde bakıyorsunuz genede anlamış değilim...Bu siteye bi ilanın verilmesi bence bizim yararımızadır gidip başka sitede göreceğimize bu sitede görmüş aramızda konuşmuş fikir alışverişinde bulunmuş oluyoruz bu ilanlar sayesinde...Başka sitede görsek fikir alışverişi yapmak,fiyat vs. konusunda birbirimizin fikrini almak bu kadar kolay olmazdı...Ve bende motorumu satacak olsam sahibinden.com da satılmasındansa motorumu bir motorcunun almasını tercih ederim (sahibinden.comda da motoru sonuçta kullanacak birisi alıcak ama en azından motorculuk ruhunu daha çok özümsemiş sadece ulaşımın haricinde kullanmamak benim bahsetmeye çalıştığım...). Yapmayın arkadaşlar bence ilan kurallarına uyulduğu sürece bu ilanların bize zararı olmaz faydası olur...Adam motorunu satmadan önce 50 tane mesaj atmak zorunda değil...Belki motorcu ruhunuda taşımıyordur bizimle tanışmak,arkadaşlık kurmak zorunda mı sizce? O motorunu satmak ister aramızdan biriside almak...Bu şekilde sonuçta 2 tarafında işi görülmüş oluyor...

Süper Moderatör (BBRR)
adamın ilanın içine ettik :cherry:
neyse güncellemiş olduk :thumleft:

Belki doğru söylersiniz arkadaşlar ama, ne bileyim emek verilen, paylaşılan dostluğa satış için katılımı kolaycılık buluyorum.

Yahu, sizler de haklısınız be, sonuçta bizim de yararımıza oluyor bu.

AHAN DA İLK ÇEYREĞE DALYA DEMİŞİZ BU MESAJLA:
Nereden: DÜZCE
Motosikleti: YBR 125 ve 80 lik simson

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar