Çocuklarıma Kötü Örnek Olmayacağım

bencede motora binip kimseye kötü örnek olmayalım.hatta ne yapalım biliyor musunuz hepimiz motorlarımızı terkedelim.bir daha hiç binmemek üzere.çünkü nerde güzel bir oluşum için bir kıvılcım çıksa, bu kıvılcıma ilk sahip olanlar o kıvılcımdan ilk etkilenenlerdir.sonra birileri gelir o kıvılcıma onlar da hayran olur onlar da bu ekibe katılır.sonra o kıvılcım ateş olur alev olur.ondan sonra gelenler bu kıvılcıma sahip çıkmayı beceremez.ellerine o meşaleyi alınca ne oldum delisi olurlar en sonunda kendilerini yakarlar.

şimdi konuyla ne alakası var bu yazdıklarımın?nereye gelmek istiyorum açıklayayım.ne zamandır içimde olan bir uhdeydi bu.insanlar motosikletten korkarlardı.kimse oğluna izin vermezdi motor için.sadece çok sevdalılar binerdi motora.onlarda en iyi şekilde binerlerdi.sonra birçok kişi tanıştı motorla.birçok kişi bu alevi eline aldı.kask takmadan kızlara hava atacağım diye, öndeki arabayı geçeceğim diye, yada sadece sürat yapmış olmak için sürat yaparak çok genç öldü.eğer güçlü bir dövüşcünüz varsa iyi bir antrenör tutun iyi bir dövüşcünüz olsun.eğer güçlü bir dövüşcünüz varsa ve kötü bir antrenör tutarsanız sadece güçlü bir dövüşcünüz olur o kadar.motorlarımızın antrenörüde biziz.lütfen onlara iyi davranalım.

saygılarla

Ya ben bu Matias'a kaç kere söyledim. Matias dedim, bu kadar çok Megziga zalatazı yenilmez dedim.Dinlemiyor ki beni.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adami siz hiç anlamamissiniz ,adam diyoki "çocuklara kötü örnek olmak istemiyorum " yani takim arkadaslarina çocuklar diyor ve onlarin hepsi araba kullaniyor (futbolcu motordan anlamaz zaten) bu nedenle eger onlar onu motorla görünce kiskanirlar ve hepsi motor alir ve inat ûzerine tabiki kullanamadiklari içinde kaza yaparak ölmelerine sebeb olur olay bu!!!! :mrgreen::queen:

Adami siz hiç anlamamissiniz ,adam diyoki "çocuklara kötü örnek olmak istemiyorum " yani takim arkadaslarina çocuklar diyor ve onlarin hepsi araba kullaniyor (futbolcu motordan anlamaz zaten) bu nedenle eger onlar onu motorla görünce kiskanirlar ve hepsi motor alir ve inat ûzerine tabiki kullanamadiklari içinde kaza yaparak ölmelerine sebeb olur olay bu!!!! :mrgreen::queen:

:queen: :cat:
işte bu

Örnek 1A da görüldüğü gibi delgado bindiği motosiklette poz veriyor. Bu mu yani :p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
ne gittin o zaman fuara delgado efendi?

'Çocuklara kötü örnek olmayacağım' demek ile 'Çocuklarıma kötü örnek olmayacağım' demek farklı anlamlar ifade eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar