... çocuğunu bulabilirmiyiz?

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üretim hatası

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
köpek öldü mü acaba? niye böyle bir şey yaptı? etraftaki insanlar ne için seyirci kaldı?

size soruyorum; bu toplumda kim yaşamak ister?
size soruyorum; bu toplum yok olsun istemez misiniz?

artık türkiyeden nefret ettiğimi açık açık her yerde dile getiriyorum. imkanım olsa 1 dakika durmam bu memlekette.

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
insan kurt ilişkisi...
taşçaynar ı böyle görmek...

Allaha hep dua ederim böylelerini karşıma çıkarsın diye ama kabul etmiyor.

Arkadan kameraya çeken pe.....k neden müdahale etmemiş acaba ? Hani yanına yaklaşıp sağdan bir darbeyle motorun üstündeki yaratığı düşürüp sürüklemesi gerekirdi...

Dünya'ya gelmiş en kötü canlı insandır . Gözümün önünde birbirlerini bicaklasalar zerre umrumda olmaz . Fakat , bir hayvana zulüm ettiklerini goreyim alnimdan damarlar çıkıyor .

Biz bu dünyayı hak etmiyoruz ya :(

Daha 2 gün önce patakladım bu yaratıklardan ikisini. Küçücük fini köpek bağlamışlar ipe motorun arkasında gezdiriyorlar. Direk önlerine kırdım napıyorsunuz lan siz diye. Köpek gezidiriyoz ağpi dediler. gözüm döndü öyle değil böyle gezdirilir köpek diye tokat manyağı yaptım kodumun çocuklarını. Tahmin edin altındaki motor ne :) benden sonra köprüdeki kıraathane den gelenler oldu bir de onlar dövdü :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben hamsterim öldü diye vicdan azabından duramadım başak hamster aldım büyüttüm yavrulattım hala bakıyorum

kavurma , yumruta , en güzel besinleri veriyorum

Mersin İl Temsilcisi
Haberlerde çıkmıştı. Adli işlem başlatılmanış mı? Hani sahipli ya da sahipsiz tüm hayvanlar korunacaktı?

Bununyolda görmek vardı ya.. Durun araştırayım biraz.. 300-500 ceza kesip yollasınlar..
İbretlik ceza olacak olsa keşke...
Müslüman ülkede, her canlı devletin sorumlulyğu altındadır, dere kenarında oğlak doğsa bile...
Bu iş siyaset dışıdır, bir şeyler yapmalı :(

Ulan arkadaş bi insan bunu yapabilecek derece nasıl vicdansız olabiliyo aklım almıyo.

Bu insanlar ne yaşıyolar da bu durumlara geliyolar?
Nasıl bi ailede büyüyolar?

Hedef nedir?

Derisinden, etinden, herhangi bir unsurundan faydalanmayacak isen, bir canlıyı öldürmek niye?

Bir canlıyı zevk için öldürmek yeterince aşağılık iken, acı çektirmek niye?

Gözümde hiçbir kıymeti kalmadı ülkenin. Ekonomik zorunluluklar dışında tutan hiçbir şey kalmadı, sadece böylesi cahil ve ilkel kesim nüfusu artıyor. Değişen başka bir şey yok.

bu ne lan vallahi çıldırdımulan sen nasıl bir oç sin vallaha çıldırdım bize neden denk gelmiyor bunlar kafasını sürteceksin öyle yola

böyle şeyler buzdağının sadece ucu. ülkede hayvanlara öyle bir işkence ediliyor ki, görseniz aklınız hayaliniz durur.

insan çok kötü bir yaratık. insanların bu kadar fazla üremesi de doğanın bir hatası olsa gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar