Çinli motor efsanesinin sonu...

Moderatör
Gezi esnasında Yalova il sınırlarına girdiniz mi girmediniz mi? Asıl mesele bu :)

1750 km yapıp çinli efsanesini bitirdim demek amerikaya taş atım amerikanın neslini kuruttum demek gibi bişey, 1750 km yi bir aydan kısa sürede yapan kuryeler var aramızda sizin motoru 1750 de değil 17.500 de görmek lazım o zamana kadar ne kadar masraf çıkartıyor neleri değişmesi gerekiyor hala tek marşta mı çalışıyor sesi soluğu ne alemde yada hala 96 km\s ile gidebiliyor mu vs. vs.

Bu yazdıklarımı çinliler hariç diğer tüm motorlar rahat görüyor hatta hondalar 17.500 değil 175.000 de bile bakımları zamanında yapılmışsa hala saat gibi çalşır durumda oluyor. Umarım sizin motorunuz da uzun ömürlü olur da sizi hiç bir zaman yarı yolda bırakmaz :)

2007 yılında kanuni storm150 sıfır alıp 2010'da 22000km'de sorunsuz sattım.kaporta motor çiçek gibiydi...

beğenmediğimiz çinli motorlar olmasa belki bir çok kişi gibi bende hala motora binmiyor olacaktım, ve daha kaliteli markalar çok daha yüksek fiyatlara satılıyor olacaktı
dediğin gibi elin üstünde olursa huyunu suyunu bilirsen yolda bırakmaz beklentileri fazlasıyla karşılar

Lucas girmekle kalmayıp Yalova Motofest e bile katıldık ahahah :))

Çinli motora binilmez demiyorum, kullanılmaz demiyorum, alınmaz da demiyorum

Ama;

Açıkçası ben 1750km yol yapacağım arkadaşımın Çinli Motorla yanımda gelmesine müsade etmem

Çünkü;

Yolda kalma ihtimalini göze almak istemem. Ya sorunsuz giderse, ya bi sıkıntı olmazsa demektense hiç çıkmam.

Hem kendimi hemde O'nu üzmek istemem.

Deryali mesajını keyifle okudum. İşte benim grubum da böyle bir grup! ANCA BERABER KANCA BERABER...

Yarın onlardan biri 100 cc alsa bende aynı yola daha büyük cc olsa da onlarla çıkarım. Kaldı ki lastiği patlamış arkadaşıma tatil günü ilçedeki tüm lastikçileri gezerek nasıl olursa olsun lastik aramış bireyleriz. Yeri geliyor herkes gruptaki "O" için üzülüyor. Ayrıca tatil çok eğlenceli geçti...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

CBF alanlara karşı değilim. Rahat, eğlenceli bir motor...

Moderatör
Lucas girmekle kalmayıp Yalova Motofest e bile katıldık ahahah :))

Tatildeydim ben, Antalya Side'de, kızgın kumlardan serin sulara atlayıp, oradan da havuz başında açık büfe yemeğimi yerken, instagram vb. sosyal mecralardan basit, sıradan, ucuz, sap sapa çadırlı madırlı tatil maceralarınızı izlemedim değil :p
Yalova'da olsaydım, plakanızı verecektim emniyete, neyse bir dahaki sefere artık ::gazla::

güzel gemişsiniz :) hiç acımadınmı arkadaşlarına :) yolda hep seni beklediler :)
konuya gelince biraz şans işi ile birlikte kullanıcıda bitiyor iş.motor iyi denk gelip sürücüde bilinçliyse çinlide adamı üzmez...ama motor kötüyse ona yapacak bişe yok...

Yolda kalmayan motor markalarını bu başlık altında sıralayalım?

Sıralayabilirsiniz, sakıncası yok. Sonuçta hiçbir marka babamın malı değil. Peki istatistikler ne diyecek ? Yazacağınız markarlardaki her arızaya karşılık, Çin markası motorlarda kaç tane ve hangi nitelikte arıza meydana geliyor ? Madem gerçekleri konuşacağız...

Öncelikle çok güzel ve başarılı bir gezi olmuş o nedenle sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ederim. Konu içerisinde herkes kendince bir şeyler yazmış herkesin fikrine ayrı ayrı saygım var,fakat olayı çin-japon tartışmasına çevirmeye ya da kalite hususunda ele almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Hasan abi çin malı motorların bakımını düzenli yaptığımız takdirde bizi yolda bırakmayacağını göstermek amaçlı bir konu açmış ve belkide seyahat etmeye korkan arkadaşlarımızı da teşvik etmiş,cesaretlendirmiş oldu bırakın kalitesini üretici firmalar düşünsün.. Ayrıca fotoğraflar gelsin de gözümüz gönlümüz açılsın :thumleft:

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

Çinli kadının Türk erkekle evlendikten sonraki hali sosyal medyayı salladı

4zc18vn.jpg
Bir Türk vatandaşının, Çinli eşinin Türkiye’ye yerleşmeden önce ve sonraki fotoğraflarını paylaşması sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Çin’de tanışıp evlendiği eşinin Türkiye’ye gelmeden önceki ve geldikten sonraki fotoğraflarını paylaşan bir Türk vatandaşının gönderisi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşılan kareler arasında özellikle Çinli gelinin Türkiye’ye yerleştikten sonraki giyim tarzındaki belirgin değişim dikkatleri üzerine çekti.

BAMBAŞKA BİRİNE DÖNÜŞTÜ​

Fotoğraflarda, genç kadının Türkiye’nin kültürüne hızla adapte olduğu ve günlük yaşamda Türkiye’de yaygın olan giyim tarzına uyum sağladığı görüldü. Kıyafet tercihleri, stilindeki dönüşüm ve yaşam tarzındaki değişiklik birçok kullanıcı tarafından yorumlandı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU​

Bu kişisel hikaye, sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum topladı. Kimi kullanıcılar çiftin uyumunu övgüyle karşılarken, bazıları kültürlerin birbirini etkileme biçimine dikkat çekti. Gönderi kısa sürede viral hale gelerek pek çok platformda paylaşıldı.

Motosikleti
Yamaha XSR700

Çinli kadının Türk erkekle evlendikten sonraki hali sosyal medyayı salladı

4zc18vn.jpg
Bir Türk vatandaşının, Çinli eşinin Türkiye’ye yerleşmeden önce ve sonraki fotoğraflarını paylaşması sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Çin’de tanışıp evlendiği eşinin Türkiye’ye gelmeden önceki ve geldikten sonraki fotoğraflarını paylaşan bir Türk vatandaşının gönderisi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşılan kareler arasında özellikle Çinli gelinin Türkiye’ye yerleştikten sonraki giyim tarzındaki belirgin değişim dikkatleri üzerine çekti.

BAMBAŞKA BİRİNE DÖNÜŞTÜ​

Fotoğraflarda, genç kadının Türkiye’nin kültürüne hızla adapte olduğu ve günlük yaşamda Türkiye’de yaygın olan giyim tarzına uyum sağladığı görüldü. Kıyafet tercihleri, stilindeki dönüşüm ve yaşam tarzındaki değişiklik birçok kullanıcı tarafından yorumlandı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU​

Bu kişisel hikaye, sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum topladı. Kimi kullanıcılar çiftin uyumunu övgüyle karşılarken, bazıları kültürlerin birbirini etkileme biçimine dikkat çekti. Gönderi kısa sürede viral hale gelerek pek çok platformda paylaşıldı.
Konu başlığına daha uygun bir içerik olmuş 🤣🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar