Çık Git Hayatımdan!

Herkese Merhabalar,

2. şarkım "Çık Git Hayatımdan" tüm müzik platformlarında yayınlanmaya başladı. Son derece amatör bir çalışma. Ünlü olayım veya para kazanayım gibi bir amacım yok. 1 kişi dahi beğenip dinlese benim için büyük mutluluk. Kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım. Çok beğenmenizi beklemiyorum ama bir eh işte alabilirim 🙂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu rap denen garabet her ne kadar benim gibi 40 yaşı geçmiş kerli felli adamlara hitap etmese de ben şarkınızı beğendim. Elinize emeğinize sağlık, genç kardeşlerimiz de eminim beğenecektir.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Emek vermişsiniz, güzel çalışma olmuş.
Elinize dilinize sağlık. :cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yeni nesil adına konuşamam. müzikal anlamda güzel iş çıkarmışsın ama sözlerin bütünselliği yok veya ben bu neslin jargonundan anlamıyorum
kelimeleri daha ağır seçmeni daha kafiyeye önem vermeni öneriyorum
sen bu işi yaparsın ama

yeni nesil adına konuşamam. müzikal anlamda güzel iş çıkarmışsın ama sözlerin bütünselliği yok veya ben bu neslin jargonundan anlamıyorum
sen bu işi yaparsın ama

Önerilerinizi dikkate alacağım. Daha çok fırın ekmek yemem lazım farkındayım :)

sen bu işi yaparsın ama

Kafanda beyaz bir kask,
Sözlerin bir birinden uzak,
Kimsenin umurunda değil fokların nesli,
En sevdiğim motor 797.
Yov, yov, yov...

Ya ben bu yeni nesil (ki en az 20 senelik) şarkılarda, kederlensem mi, sevinsem mi, sinirlensem mi bilemiyorum. Şarkının birinci mısrasında sana ölüyorum bitiyorum, 2. sinde ölsen mezarına gelmem gibi, sıradan seçilmiş sadece şarkının bir cümlesi insanın aklında kalacak türden şeyler.

Kafanda beyaz bir kask,
Sözlerin bir birinden uzak,
Kimsenin umurunda değil fokların nesli,
En sevdiğim motor 797.
Yov, yov, yov...

Ya ben bu yeni nesil (ki en az 20 senelik) şarkılarda, kederlensem mi, sevinsem mi, sinirlensem mi bilemiyorum. Şarkının birinci mısrasında sana ölüyorum bitiyorum, 2. sinde ölsen mezarına gelmem gibi, sıradan seçilmiş sadece şarkının bir cümlesi insanın aklında kalacak türden şeyler.

Amatörüm dedim ya hocam :) 40 yıllık söz yazarı ve besteci değilim. Bu işin eğitimini de almadım. Ama bir şeyler üretmek hoşuma gitti. Enderde olsa beğenen oluyor :) Belki bu şarkımı beğenirsiniz diye düşündüm. Sanki bu size daha hitap edecek gibi geldi.

F54

bravo çok güzel umarım çok başarılı olursun

Motosikleti
Tvs Raider 125
sözler konusunda pek bir şey söleyemem ama autotune kullanmak pek güzel olmamış gibi daha çok yapay zeka söylüyor gibi geldi

Eldeki mevcut imkansızlıklar ile ancak bu çıktı ortaya. Bestelerim bir şekilde hayat bulsun istedim. Sesim içinde çok güzel diyemeyeceğim :) ama dedim ya bir hayaldi benimkisi. Beklentim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar