Ciğer meselesi ?

Ciğerden kasıt motosikletin motorudur, bi motor vardır çalıştırınca dengesiz ve insaın rahatsaız ederek çalışır biride saat gibi işte budur,
Hee bide güçten kasıt söylenir, nasılki bi ybr125 le R6 arasında hem görüntü hemde güç farkı var işte bu farka deniyor.

......... Böylece sitedeki üyellerin aralarındaki seviye farkı anlaşılmış oluyor,daha açık ve net belirtmek gerekirse ...kimin sap kimin saman olduğu ortaya çıkıyor :queen:

bakıyorumda hala ciddi ciddi cevap veren arkadaşlar var,dilimizde mecazi anlamda bunun gibi bir sürü örnek var izahada gerek yok zaten maksat cümlede izah edilmiş anlama zorluğu yaşamayan herkes anlayabilir .anlamazsan alınganlık gösterip saptan samandan bahsedersin

bakıyorumda hala ciddi ciddi cevap veren arkadaşlar var,dilimizde mecazi anlamda bunun gibi bir sürü örnek var izahada gerek yok zaten maksat cümlede izah edilmiş anlama zorluğu yaşamayan herkes anlayabilir .anlamazsan alınganlık gösterip saptan samandan bahsedersin

Alınganlık filan yok dayı...ciddi ciddi bi soru sorduk ciddi ciddi cevap veren de oldu ,makaraya saranda,oldu geyiğini geçende oldu ...tarafımdan konu amacına ulaşmıştır diyerek herkese teşekkür ettim ama millet halen daha makara sarmaya devam etti ,iki ve üçüncü kez teşekkürlerimi belittiğim halde sağ olson bir kaç arkadaş G..T muhabbetine başladı resmen ...Ayıp deyilmi? müdür muhabbeti hele hele bu bölümde ...Milletin bu tür yazıları seni rahatsız etmiyorda benim samanlarımmı rahatsız ediyor ?

doğrudur müdür meselesi benide rahatsız etti ama bunlar forumun tuzu biberidir salla gitsin.her zaman ciddiyet sıkıcı olur,bazı dağıtmak lazım....dostum saygılar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar