CFMoto 500SR Voom retro modeli tanıtıldı

CFMoto, Çin'de ilk sıralı dört silindirli spor motosikleti 500SR Voom'u tanıttı.

500SR Voom, 500SR'den sonra 500cc, dört silindirli motor platformunu temel alan ikinci CFMoto modeli olacak.

Voom'un ön tasarımında LED gündüz farlarıyla çerçevelenen ikili hava girişi kanalları dikkat çekerken, farlar ise hava giriş kanallarının altında alçak konumlandırılmış.

Şık dış görünümün altında heyecan verici bir performans vaat eden güçlü bir 500cc, sıralı dört silindirli motor yatıyor.

b3sU3j.jpg

i6cJe6.jpg

FET0SQ.jpg

DXpqd0.jpg

3QCIgm.jpg

Ekli dosyalar

• CFMoto-500SR-Voom-retro.jpg
    CFMoto-500SR-Voom-retro.jpg
    86.3 KB · Görüntüleme: 37,449
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Dominar 250 (EX) - YBR 125 (EX) - Pcx Deluxe (EX) - Honda Shadow VT 600 (Güncel)
Sadece görüntü bazında konuşuyorum Harika gözüküyor özellikle sol hafif çapraz ön profilden çekilen fotoğraf makinaya aşık etti beni :sunny:

Motosikleti
DUKE 250
abi marka önyargımdanmıdır nedir, cf ne yaparsa yapsın benim gözümde olmuyor gibi.
gerçekten çok eğreti duruyor.

Bu ne lan diyecektim de normal 500SR çıkmış bu retro petro bişeymiş..
Ben beğenmedim. Farlar MV, kadran Ducati, stoplar Guzzi. Hadi çin markası tasarımda çalma çırpma işi anlaşılabilir ama uymamış yani karıştırdıkları şeyler. Önü başka tasarım arkası başka tasarım, duyan gelmiş.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Motorun şekli ilk bakışta güzel ama o farlar cık sevemedim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence Çinliler bu işte Hintlilerin içinden geçti. Hint dünyasında bir Royal Enfield bir şeyler yapmak istiyor ama Bajaj,Tvs ve Hero bence çağın gerisinde kaldı. Hani sorunsuzluk desek o da yok.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
CaFer Moto bana göre Çin'in RKS'sidir. Altı ayda bir model yumurtla, sonra unut. Ne kaptırırsan yanına kâr.

Motosikleti
D400
Bence Çinliler bu işte Hintlilerin içinden geçti. Hint dünyasında bir Royal Enfield bir şeyler yapmak istiyor ama Bajaj,Tvs ve Hero bence çağın gerisinde kaldı. Hani sorunsuzluk desek o da yok.

abi yapma allah aşkına, cf moto sağlamlık , yedek parça olarak bajaj grubunun yanından bile geçemez.

teknoloji dersen evet cf moto ciddi anlamda ugrasıyor ama neyleyim ben o dandik malzemelerle yapılan teknolojiyi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
abi yapma allah aşkına, cf moto sağlamlık , yedek parça olarak bajaj grubunun yanından bile geçemez.

teknoloji dersen evet cf moto ciddi anlamda ugrasıyor ama neyleyim ben o dandik malzemelerle yapılan teknolojiyi.

Bajaj'ın yedek parçası evet bol bulamaç, Pulsar ve D400 özelinde evet Bajaj sağlam ama Cf gibi segmentinde heyecan verici motorlar üretemiyorlar. Bloklarda bile yenilik yok. Bence 2 grup çok farklı. Cf Moto'nun Türkiye'de Oktay Motor gibi 10 tane servisi olsun, yedek parça işini çözsün bence şu an başka konular konuşuyor oluruz.

Hindistan ve Çin'e "yeni Dünya" diyecek olursak,
Bajaj'a yeni dünyanın japonu, CF'ye yeni dünyanın avrupalısı diyebilir miyiz :p

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
distribütörü sağolsun, iş bilmezlerden oluştuğundan o yeri bulamayacak.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şu motoru bir japon çıkarsın kapıda kuyruk olur.. ama gel gelelim CE FE işte.. Eşeğe altın semer vursan sonuç değişir mi ?..

Kardeş inan kimsin nesin seni tanımıyorum ama sende farklı bir durum var. Sanki biri sana para vermişte her konu altına cf motoyu kötüleme görevi edinmişsin. Bir zamanlar bana sorduğun bir soru vardı. CF motoyu 20 bin km de göreceğiz diye. Benim 2019 yılında aldığım 250 nk şu an 38 bin km de. ve halen motorum sıfır ayarında.

Motosikleti
DUKE 250
Şu motoru bir japon çıkarsın kapıda kuyruk olur.. ama gel gelelim CE FE işte.. Eşeğe altın semer vursan sonuç değişir mi ?..

cf nefretimin haricinde bu motoru bırak japonlar, kübalı kadınlar bacaklarına sürerek yapsa yine de beğenmedim ben :)

Bajaj model üretemiyor. 10 sene geçti daha yeni ns400 ü çıkardı o da mevcut üç modelinden parçalar bir araya getirilip çıkarılmış bir model gibi.
Daha hala Bir endurosu yok ,bir yarış motoru yok ,bir scooterı yok, Bir spor touringi yok...

Motosikleti
D400
Kardeş inan kimsin nesin seni tanımıyorum ama sende farklı bir durum var. Sanki biri sana para vermişte her konu altına cf motoyu kötüleme görevi edinmişsin. Bir zamanlar bana sorduğun bir soru vardı. CF motoyu 20 bin km de göreceğiz diye. Benim 2019 yılında aldığım 250 nk şu an 38 bin km de. ve halen motorum sıfır ayarında.

cf moto konularında yazıyorum ; civarımda gördüm, yaşadım, dogal olarak da kötülüyorum.

Forumda cf moto sebebiyle çin motoru konusu acılmıyor bile; emin ol onlara da düzenli olarak "çin alacagına 20 yaşında motor al" diyen ekipler var forumda.

Sana iyi denk gelmiş o zaman ne diyeyim. şaşırdım.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
aynen bende kabullenemıyorum.

her cf moto gördüğümde tekerlekli çöp tenekesi geliyor aklıma :D

https://foto.haberler.com/haber/201...elediye-yakin-takibe-aldi-2625425_686_amp.jpg

o bi işe yarıyor ama hakkını yeme bence tenekenin :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

Bajaj'ın yedek parçası evet bol bulamaç, Pulsar ve D400 özelinde evet Bajaj sağlam ama Cf gibi segmentinde heyecan verici motorlar üretemiyorlar. Bloklarda bile yenilik yok. Bence 2 grup çok farklı. Cf Moto'nun Türkiye'de Oktay Motor gibi 10 tane servisi olsun, yedek parça işini çözsün bence şu an başka konular konuşuyor oluruz.

oktay motor dedğin bajaj servislği elinden alınan değilmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar