Çerkezköye gider mi?

Arkadaşlar yarın 3 arkadaş B.Çekmece'den çerkezköye itmeyi düşünüyoruz nasib olursa. 1. arkadaşta kanuni deer var, 2 sinde honda beat var, ama bende honda today var. Onlar tamamda acaba benimki gidermi diye tereddütde kalıyorum. Hiç deneyen oldumu. Yadao taraflara giden oldumu. Yolları nasıldır, karşılaşabileceğimiz tehlikeler nelerdir. Bilen varsa lütfen paylaşsın.
Teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla arkadaşların 60-70 i geçmezse rahat rahat gidersin....

giitk

Arkadaşlar yaptık, gittik, başardık. B.Çekmeceden çıktık, marmaraereğlisi (Tekirdağ) ilk durağımızdı orada denize girdik. Daha sonra Çorlu'ya geçtik ve oradanda Çerkezköy'e arkadaş ziyaretine gittik. Sabah 10:00 dan akşam 20:30 a kadar toplam 225 km yol yaptık. Bunu da honda today'la (ben) yaptım. Helal olsun Honda'ya verilen paraya...

DUDULALA' Alıntı:
Arkadaşlar yaptık, gittik, başardık. B.Çekmeceden çıktık, marmaraereğlisi (Tekirdağ) ilk durağımızdı orada denize girdik. Daha sonra Çorlu'ya geçtik ve oradanda Çerkezköy'e arkadaş ziyaretine gittik. Sabah 10:00 dan akşam 20:30 a kadar toplam 225 km yol yaptık. Bunu da honda today'la (ben) yaptım. Helal olsun Honda'ya verilen paraya...

vala arkadasim once tebrik edeyim:cat: sonrada sunu ekleyeyeim hemen:cherry:

alt1ndaki makinenin sinirlarini bildigin ve zorlamadigin taktirde push motorla bile turkiyenin her yerine gidebilirsin..

tekrar terikler sana ve motoruna " honda bu adi ustunde"

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi zaten bildiğim kadarıyla today lar max. hız 50 felan diğer arkadaşların o hızda giderse bişe olmaz gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar