cengiz coşkun motosiklet şovları ve Titancı Recep:)

Türkiye Hırvatistan maçı sonrası güzel geçtiği için bizde video çektik sadece bunu koymak olmaz diye bir kaç şey daha ekledik bu motosikletlerle yapacak bişeyim kalmadığı için kısa bir şov var fakat videonun başında Titancı Recep adlı komik bir bölüm yaptık videonun sonunda ise elimizden geldiği kadar küçükte olsa bir stand up yaptık bu stand up bazılarına dokunabilir zaten onlarda buraya mesaj yazmayacaklardır dokunmayan arkadaşlara selamlar şimdiden stand up kısmı yanlış anlaşılmasın illede TTA ile olan bölüm önceki videolarım gibi bunlarıda motosiklet forum sitelerine ekliyorum anlamak isteyenler beni anlarlar.İyi seyirler.

http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-cengiz-coskun-motosiklet-sovlari-titanci-recep/388849

valla birader iyi nutuk atmışsın ama kendine güvenini tebrik ederim hareketlerde kask takman da iyi

doğrular acıdır acıtır. Nutuk değil gerçekler bunlar gerçek olmasaydı geri kalan %80 ide görebilirdin.

millet ikide bir avrupa ile türkiyeyi kıyaslıyor ve en çokta onlar bu işi hobi için yapıyor diyorlar sana kimse bunları yapma demiyorki sadece yerini yanlış seçiyorsun ayrıca kaç motorcu tanıyorsun sadece bu sitenin 53 binden fazla üyesi var ve kaçı normal kaçı uçuk bunu bilemezsin sana değil arkanda bırakacağın eşe dosta üzülürüm

abı ben yukeldıgın butun vıdeolarını ızledım bence cok guzel soyledıklerının hepsı dogru katılıyorum allah sana uzun omurler wersın ıns ıstedıgın yerlere gelırsen sımdıden tsk ederım

asm

Hocam ben senin mekanı İstasyon Caddesi'nden geçerken görmüştüm galiba :)

Kapı önünde E30 kasa bir BMW vardı.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşa burdan teşekkür ediyorum istanbul motor kültürüne benim yapmak istediğimi yapmış çok bilen abilere

fazerr,asm,satoyama teşekkürler arkadaşlar asm evt var beklerim çay içmeye.

video çok güzel, ince göndermelerde harika olmuş bence, anlıyana tabi, ellerin dert görmesin kardeşim, yolun, bahtın hep açık olsun, bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederim

Helal olsun yine çok güzel bi video... :cat:
Başarılarının devamını dilerim abim... :rendeer:

topram seni iyi ardı bu video işleri yakında yönetmen olucan başımıza puhahah :D:D

devamını bekliyoruz kolay gelsin

Güzel video.Konuşulanı anlamasamda arkadaşlara güveniyoruö.Çok ince dokundurmuşsun :p

KÜÇÜK ÇOCUĞA SORUYOYA TEK TEKER YAPABİLİYONMU ODA DİYOYA ONE KOPTUM ORDA YHAAA:cherry:

yenı gordum videoyu en sevdım bolim 180 den sonra gas kesi neden olur abi turbosu bozulmustur hasta oldum buraya:D:D:Dsuper kardes elıne sağlik her videoonun yenısını izlemek dileğiylee...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar