çelik marka tigger 150cc marş basmıo

Merhaba;
Arkadaşlar öncelikle hepinize tşkler. Böyle güzel faydalı bir site için. Benimde marş basmama gibi sorunum var ayaktan çalışınca çalışıo ama düğmesinden basınca çalışmıyor tık tık die ses geliyor sadece akümü bitti ki yoksa suyu falanmı ateşleme yapmıo pek anladığımıda söyleyemem motordan ama ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız oldukça sevinirim. Ayrıca izmir çiğli tarafında en yakın çelik servisi nerde bulabilirim acaba. tşkler. Saygılar.

akü şarj göstergesi yok dimi onlarda.. akün bitmiş olabilir veya marş motorunda bi arıza vardır.. benimkide dediğin olayı bazen yapıyor akü doluykende bazen tıkanma yapıyor tık diyor basmıyor..usta içine yağ kaçmış ve kömürlere zarar vermiş olabilir dedi.. birde senin bu olayı her zamanmı yapıyor.. yarım saat çalıştırdıktan sonrada stop edip tekrar çalıştırdığındadamı çalışmıyor..

Aynı motordan bitane yedek bendede var akü bitmişti servise götürdüm yeni aküaldırdılar.

İlk aldığımız zamanda da oldu ayn olay akü değişirildi. Birdaha sorun yaratmamıştı her hafta sonu izmir- foça yapıyorum yolda sorun yaratmadı çok şükür hiç ama bu ctesi sabah çalıştırdım motoru hemen çalıştı parkettim yol dar diye parkettiğim yerden acil almam gerekiyordu ve parkettiğim yol toprak ve bayır bir yer olduğu için motoru biraz zorladım o an çalıştı hiç tık demeden nazlanmadan ama aradan 20 dk sonra tekrar çalıştırmak istediğimde marş basmadı tık tık die ses yaptı ayakla çalıştırdım şuan 2500 km. de lambalarıda yanıo aküsü bitse lambaları yanarmıki?

kutuplarda sorun varmıdır acaba yarın motorumu almaya gidecemde bari tamirciden kutup başı falan alıyım::pale:

Son düzenleme:
Merhabalar;

Akünün artı kutbunda sigortanın bağlı olduğu ikinci bir kablo vardır. Bu kablo gevşeyince marş esnasında kısa süreli temassızlık yaşarsa, bahsettiğin sesle karşılaşılıyor. Kontrol edilmelidir.

sorun

evet arkadaşlar sorun marş motorunun değiştirilmesiyle hallolmuş oldu operasyona ihtiyacı varmış:(

marş motorunun arıza vermesi için sürekli olarak basman veya her marşta 5 ile 10 sn gibi marş düğmesine basman gerekir.
motorun kaç kmde ve trafiğe çıkalı ne kadar zaman oldu.
marş kömürleri bitmiş olabilir. marş kömürlerine bakıldı mı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar