Cbr 250 performans egzoz

Akropovic vb ürünler ateş pahası , replikalarını düşündüğümde memnun kalırmıyım 250 270 liraya.onuda çinden sipariş etmeyi ve 100 liraya getirmek istiyorum.yanlış yoldamıyım?

Akropovic vb ürünler ateş pahası , replikalarını düşündüğümde memnun kalırmıyım 250 270 liraya.onuda çinden sipariş etmeyi ve 100 liraya getirmek istiyorum.yanlış yoldamıyım?

Arkadaşım bu dediğini yapmıştı CBr250 ile. Sonuçta orjinal egzozu geri taktı. Çünkü o egzozla yakıt artmış, performans ise düşmüştü. Sesi de güzel olmaktan öte kafa tırmalıyordu. Eğer öyle bir ihtiyaç hasıl ise, akropoviç, tiger, yoshimura vb. adam gibi ekzoz olabilir. Bir de yerli malı yurdun malı bir ekzoz vardı, hatırlayamadım markasını, bilenler yazacaktır.

Bazen kendimin bile neden memnun kalıp kalamayacağını kestiremiyorum, senin iş zor :)

250cc motosiklete marka egsoz alıp yersiz bir tercih yapmanın anlamı yok. Orjinal egsozunu kaliteli bir ustaya götür, hafiften birkaç dokunuş yapsın yeter.

orginal ekzozunu sakın oynatma satarken herkes orginalini yanında veya üstünde istiyor ve kapagı sökülüncede o kaynak izi üzerinde yüzdeki falçata izi gibi görünüyor:) Herneyse sana tavsiyem egzozcularda king marka motosiklet egzozları var araştır bul olmadı avcrom ile görüş ,tuzlu gelirse ikinci elini araştır gene olmadı piyasadan unıversal ürünlere yönel ancak kapağını ıstediğin zaman takabildigin bir egzoz olmalı sonucta apacilik herzaman olmaz:D aliexprese pek bulaşma bu aralar ürünler eksik geliyor zaten 2 ay beklicen millet gibi satıcıylada ugraşırmısın bilemiyorum

Bende öyle düşünüyorum orjinali oynatmak sıkıntılı olabilir.King yada avcrom için yardımcı olursanız sevinirim duymadım pek

king manisada üretiliyor ve sanayide oto egzozcularda bu marka bulunabiliyor nedeni asıl üretim amacı otomobiller ancak motosikletler içinde seri üretim yapıyorlar internette facebook sayfalarında ürünleri var ,ücgen tasarım egzozları filan hiç fena değil.
avcrom izmirde tireli bir usta yapıyor gene internetten arat cbr250 içinde ürünü vardı ara bir fiyat al
not kendi egzozlarımda avcrom

Tireli ustaya faceden istek attım.Olmadı ararım bana daha yakın ve uygun. Peki siz avcrom dan memnunmusunuz. Bunlar türk malımı oluyor nasıl oluyor

el yapımı egzoz ,gayet memnunum işin açıkcası 250 cc egzoz almak tambir apacilik olarak düşünüyordum ancak hepte motorcunun imkanları kısıtlıysa içinde kalırya sendede o olmuştur bende oldukca meshur bu ustanın ınazuma için kendi ses ayarını yaptıgı motoru bir tanıdığım aldı için egzozlarınıda satılığa çıkartıp 2. el aldım şuan polis deseki çıkart şu egzozları inazumayı satarım scooter alırım çünkü motor kullandığımın bir anlamı olmalı tıpkı eski bir motora biniyormuş gibi tok bir ses ama kimseyide rahatsız etmiyecek kadar özenli çalışılmış zaten katalizör ve sensore dokunmadık çok tatlı tavsiye ederim üstelik büyük motorlarda hep bu ustaya gidiyor.

Yazan herkese çok teşekkürler ,çok yardımcı oldunuz.Sana ayrı teşekkürler motorcu48 benim yaraya ilacı bulduk inşallah.

Bende cbr 250 için Halil ustaya avcrom gp modelini sipariş verdim.bekliyoruz bakalım.

Bu egzozları lütfen susturucuyla alın, geçenlerde yolda yürürkene yanımdan 11.000 küsür devir attığın tahmin ettiğim bağıran bir r25 geçti. O anda o R25 in yedi sülalesine duyduğum hazzı, istek ve arzularımı dile getirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar