cbr 125r

arkadaşlar herkese selam,
uzun zamandır hayalini kurduğum motoruma nihayet dün kavuştum ve akşam saat 20:00 civarı teslim aldım :)
motorda yeni olduğum için tecrübeli arkadaşlarım en başta yapılması ve yapılmaması gerekenlerle ilgili öneri ve yorumlarına ihtiyacım var.
teşekkürler

hayırlı olsun altın elbiseli adamın bütün serisini izleyerek başlayabilirsiniz. bkz: motor üstünde hayatta kalma serisi

Kullanımı çok basit motor zaten,debriyaj,fren,gaz çalış kullandıkça ellerin alışır,ve en önemlisi korkmamak,cesaret .. :)

Gitmediysen ve hiç tecrüben yoksa önce Honda Güvenli Sürüş GS1 yada GİS Akademiye gitmelisin. Bu sağ kalman için çok önemli. Sonra motosikletin 0 sa rodaj kurallarına uymalısın. Zaten tüm korumaların mevcuttur, değil mi?

mgokhan
korumalarım mevcut değil, açıkçası şu an için sadece dün nolan marka bir kask aldım,
şu an için boş yolda kullanıyorum, eller ve ayaklar alışana kadar trafiğe çıkmak istemedim ama çıkmalımıyım?
birde rodajda 4.000 devirin üstüne çıkarsam nolur?

Son düzenleme:
Kitapçığa bakmanı tavsiye ederim.Birde yarı motor devrine kadar devirlerde gezin oyna sabit bir devirde kalıp gitme.lastiklerin ve frenlerin ilk 100-200 km de limitlerini zorlama.Debriyajı nazik kullan...

hayırlı olsun.. koruma ekipmanlarını tamamladıktan sonra trafiğe çıkmanı öneririm..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar