CBR 125R (Yeni Kasa) Fiziksel açıdan zorluk yaşatır mı?

1.80 m civarı boy 53 kg civarı kiloya sahibim. Açıkçası biraz zayıfım ama spor falan yaptığım için güçsüz değilim. Yani motoru öne itmek gerekirse falan onlarda zorlanmam. Aileme CBR 125R yeni kasa biraz büyük geldi ve motoru kontrol edemezsin falan diyorlar. Açıkçası küçük bir motor da sayılmaz. 250R kullanan bir arkadaşa sordum sorun olmaz dedi. Sizin de tecrübelerinizden yararlanmak istedim. 17 yaşındayım bu arada Kasım gibi sınavlara gireceğim ehliyet için.

Bence hiçbir zorluk yaşamazsın.Bende yeni motosiklet kullanıcısıyım,almadan önce üstüne oturdum ve hiç ürkmedim nasıl kontrol ederim diye düşünmedim.Ve bir hafta sonra bisiklet sürer gibi rahattım.

Benim boyda 1.80 68 kiloyum.

125cc motosikletin ürettiği güç bakımında bence hiçbir problem yaşamazsın ama asıl önemli olan senin kendine olan güvenin, gerisini koy ver gitsin.

Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada kendime güvenim gayet yerinde. Ne çok fazla güveniyorum ne korkuyorum. Benim zaten dönüşlerde falan zayıf olduğum için motoru kontrol etmekte zorlanabilirim gibi bir düşüncem vardı artık o da yok. Tekrar teşekkürler herkese :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar