cbr 125 yardım

honda cbr 125 alacağım başlangıç olarak fakat motor hakkında hiç biri bilgim ve tecrübem yok bi kaç kere bindim motora bu ayarda bi motorla başlamak istiyorum nerden kimden nasıl alabilirim ve alırken nelere dikkat etmeliyim. şimdiden teşekkür ederim

çok seri bir motor yakıtı normal derecede fazla basarsan haliylede yakabilir egzost ssi rahatsız edici bir derecede o yüzden ben satıp 125 ukt aldım. ama ideal bir motor uzun yola rahat gidersin 0 almana gerek yok bence 2. el al bence hem fiyat olarak uygun çeşitli sitelerden bulabilirsin.

bu gün üye oldum bu yüzden bilmiyorum nelere cvp werilir. asıl sıkıntım ankara da yaşıyorum burada bulamadım alabileceğim bi yer. pek motor kültürü yok. başka şehirlerde var istediğim motor ama gittiğim yerde alacağım motor sağlam mı değil mi nasıl anlayabilirim tanıdığım biri de olmadığı için o şehirlerde yaşayan bi forum arkadaşı bulup yardımını ve ya satıyosa motorunu alırım diye düşünmüştüm

çok seri bir motor yakıtı normal derecede fazla basarsan haliylede yakabilir egzost ssi rahatsız edici bir derecede o yüzden ben satıp 125 ukt aldım. ama ideal bir motor uzun yola rahat gidersin 0 almana gerek yok bence 2. el al bence hem fiyat olarak uygun çeşitli sitelerden bulabilirsin.

Kardeşim sen başka bir motordan mı bahsediyorsun. Yakıtı fazla demissin cok ses cıkariyor demişsin. Yakıt kullanima göre değişir. Benim motor km 10 krş yakıyor. Sizce cok mu.

Başlangıç motoru olarak ideal bence.

adanadaysan yada gelebilirsen benden alabilirsin 0543 267 05 13

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar