Cbr 125 Te Kuyruk Iptali Nasil Yapabilirim

Arkadaşlar CBR 125 motorumun kuyruk kısmını iptal etmeyi düşünüyorum aynı zamanda arka koltuğuda iptal etmek istiyorum, bu mümkünmüdür ve bunu kendim yapabilme imkanım var mı? illa bi ustayamı götürmem mi gerekiyor?

amacın ney onu analamadım zevk meselesı tabıkıde...
syrıca ıptal edıp napcan bence gereksızsenın ne yapmak ıstedgını gozumde canlandırdım koltugu kaldıracaksınustunde plastık gececek hıc koltuk olmamıs gıbı bence hıc urasma benım anladıgım bu

ARCHANGEL arkadaşım dediklerin tabii mümkünüdür.
Kuyruk kısmını ya komple söktürteceksin fakat arka koltukların altından geçiyor o şekilde arka koltuk altı bagajını kullanamazsın..Ya da sanayide orayı koltuk altındaki yeri 0 kestirmen gerek demir bir saçı oraya sabitleyip plakayı ona yapıştırabilirsin.. Fakat plaka, alt taraf, arka far ve üst tarafları en ufak bi bozuk yolda her tarafı çamur olur.. Arka koltuk iptalinide koltuğun yerine büyük motorlardaki gibi orjinal bi plastik parçası vardır onla kapatabilirsin ama nerden bulunur bilmem..

İptal edersin ama özel bir çalışma olur. Masraflıdır. 2-3 denemen fazla bile uğraşbilirsin. Zaman ve paran varsa giriş bu işe.

bencede cbr ın orjinal görünümü zatn yeterince hoş.. bence gerek yok ama istersen çok rahat yapabilrsin.. :wiinkk:

bencede hiç uğraşma derim çirkin olur yani iş bittiğinde diyeceğin tek kelime şu olur ''neden eski halini bozdum ki?

kuyrugu bılmemde arka koltuk ıptalı ıcın bısı bılıorum..bı aksesuar var arka koltuk yerıne takılıo dırek hondanın aksesuar sayfasında gormustum..hayabusanın arkasındakı zımbırtı gıbı bısı ıstıosun dımı dogru anladım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar