cbr 125 i yeni yaptık arkadaşlar olmuşmu görüşlerinizi alalım

:queen:HOCAM GUZEL OLMUSTA AMA COK BI RENKLI OLMUS
CIKLET GIBI :queen:

GUZEL GUZEL SEN ALDIRMA INSANLARA

CBR HERZAMAN GUZELDIR

genel olarak abartılı olmuş ama hoş emek vermişsin sonuçta güle güle kullan :rendeer:bende farı beğenmedim ilk resimdeki hali daha güzel

farları bilerek kapattık draglara sokmak istiyoruz o yüzden

e yarış lastiği yok :cherry:

alındı en kısa zamanda takılıcak inşallah

En önemlisi aynalar yok ve bu çeşit egzozlarında motor ömrünü azalttığı söyleniyor farlarda ilk fotodaki gibi olsa daha güzel olurmuş abartı olmuş

bırakta o kadar abartı olsun draglara giricek inşallah

Son düzenleme:
Madem draglara girecek sökülmesi gereken birçok şey var daha... Ne kadar fazla ağırlık atsanız o kadar iyi. Plakalığı kesmişsiniz sanırım. O parça kompledir ve ağırdır , sökmeniz daha akıllıca olabilir. Aküyü de aynı parça tuttuğundan aküyü cırtcırtla şasiye sabitleyebilirsiniz. Kuyruğa yeni grenaj döktürebilirsiniz komple kuyruğu soyup bunu taktığınızda bayağı kilo kazanıyorsunuz.

bikepics-1322893-full.jpg

Sadece tavsiye :)
Motorda veya dişlilerde oynama var mı?

arkadaşım filtreyi nerden aldın bana sölersen sewinirim bide gerçekten çok şık olmuş kazasız belasız

Madem draglara girecek sökülmesi gereken birçok şey var daha... Ne kadar fazla ağırlık atsanız o kadar iyi. Plakalığı kesmişsiniz sanırım. O parça kompledir ve ağırdır , sökmeniz daha akıllıca olabilir. Aküyü de aynı parça tuttuğundan aküyü cırtcırtla şasiye sabitleyebilirsiniz. Kuyruğa yeni grenaj döktürebilirsiniz komple kuyruğu soyup bunu taktığınızda bayağı kilo kazanıyorsunuz.

bikepics-1322893-full.jpg

Sadece tavsiye :)
Motorda veya dişlilerde oynama var mı?

dediklerin yapılı zaten yinede bilgillendirmen için sağol makinede ve dişlilerde evet oynama mutlaka var tabi neler yaptığımız söylenmez ama sürati umduğumuzdan iyi şuan

arkadaşım filtreyi nerden aldın bana sölersen sewinirim bide gerçekten çok şık olmuş kazasız belasız

hava filtresini internetten sipariş verdik simota marka fiyatıda 80 tl

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar