CBR 125 Benzin Göstergesi

Kontağı kapatıp acınca 2 tık gösteriyor. Sonra bi gaz kolunu cevirince hemen tek tıka düşüyor. Neden olabilir acaba ? Veya nasıl düzeltebilirim

muhtemelen, benzin seviyen 2 çizgi ile 1 çizgi arasında bir yerlerde. bazen bana da oluyor. yani biraz sür, bir dahaki kontak açıp kapatmanda direk 1 tık olacak zaten.

muhtemelen, benzin seviyen 2 çizgi ile 1 çizgi arasında bir yerlerde. bazen bana da oluyor. yani biraz sür, bir dahaki kontak açıp kapatmanda direk 1 tık olacak zaten.

busefer tek tıka düşmeden benzin almayacağım. Yoksa adamı paranoyak ediyor :)

valla aynı durum bende de var,arabadan alışmışız hemen benzin istasyonu arıyor gözlerim. halbuki motoru aldığımda 11.5 lt benzin almıştım,şu anda tek çizgi varken 8-8.5 lt benzin alıyorum. yani depoda daha 3 lt benzin var ama alışkanlık işte,ne yaparsın. alışacağız

Dostum tek tıka düşsün hatta yanıp sonmeye başlayınca tık al. Cbr zaten yakmayan bir motor tek istanbul gibi biyerde o kadar paranoya yapmana gerek yok

Arkadaşların dediği gibi iki çizginin arasında kalmıştır. Titreşim/ rampa vs. etkileyebiliyor. Ben de daha önce hiç tek tıka düşürmemiştim ilk kez düştü. 1 Haftadır tek tıktai daha yanıp sönmeye başlamadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar