CBF150 Sinyaller yanıyor, farlar yok, motor yok

arkadaşım vurdurmayla çalışmaz motorunda elektrik yok vites ışıkları yanmıyorsa kontaktan göstergeye ve marş butonuna elektrik gitmez. sorunun kontakta. kablolarını ve soketini kontrol et. birileride oynamış olabilir.

İnşallah kötü niyetle oynamamışlardır. Gece motorum orda kalsın da icabına bakalım diye :pale:

Arkadaşlar sorun vitesteymiş. Ne alaka anlayamadım ama vites pedalıyla oynayınca herşey geri geldi. Bir açıklamasını yapabilecek olan var mı aranızda? :)

boş vites müşürü arızalı olabilir, normalde o anahtar kısa devre yapınca N ışığını yakar panelde ama senin göstergelerin orda başka bir kısa devre var ise ışığın yanmasıyla birlikte sistemi felç ediyor olabilir, sonuçta sinyallerin rölesi ayrı bir yerde.

Vaktin olduğunda kadranları kontağı falan söküp bi kontrol et derim ben herhangibir yırtılma/kopma/kısa devre durumu varmı diye kablolarda

Arkadaşlar sorun vitesteymiş. Ne alaka anlayamadım ama vites pedalıyla oynayınca herşey geri geldi. Bir açıklamasını yapabilecek olan var mı aranızda? :)

Debriyaj manetinin arkasında "debriyaj müşürü" var,
bu müşür arızalanmışsa problem oluşturabilir.

Debriyaj manetini söküp altındaki müşürü wd40 ile güzelce temizleyip, yağlarsan sorunu kökten çözebilirsin.

Debriyaj manetinin arkasında "debriyaj müşürü" var,
bu müşür arızalanmışsa problem oluşturabilir.

Debriyaj manetini söküp altındaki müşürü wd40 ile güzelce temizleyip, yağlarsan sorunu kökten çözebilirsin.

Çok teşekkürler, bi daha olursa durumu iyice bi analiz edicem, pedaldan mı manetten mi diye ona göre kollar sıvarım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------

boş vites müşürü arızalı olabilir, normalde o anahtar kısa devre yapınca N ışığını yakar panelde ama senin göstergelerin orda başka bir kısa devre var ise ışığın yanmasıyla birlikte sistemi felç ediyor olabilir, sonuçta sinyallerin rölesi ayrı bir yerde.

Vaktin olduğunda kadranları kontağı falan söküp bi kontrol et derim ben herhangibir yırtılma/kopma/kısa devre durumu varmı diye kablolarda

Sağol abicim, bi daha olursa gerekeni yapıcam inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar