CBF 250 renk seçimi

herkese merhaba.cbf 250 almayı düşünüyorum renkler arasında farklılık olunca motorsiklettede değişiklik oluyormu acaba ? bilgisi olan varsa yardım. çünkü hondanın sitesinde kırmızı renkteki motorun cantları gri ,diğerleri siyah cantlı.hangisini tercih etmeliyim ?saygılar

siyah renk olanlar 150kmye cıkıo km basına 25kurus yakıo
griler 140 a cıkıo km basına 20 kurus
kırmızılarda 140a cıkıp 30 kurus yakıo :queen::queen:

:) renk secımı ıcın tavsıye alman sacma geldı hangısı hosuna gıdıosa onu alcaksın :)

motor kısmı aynıdır. renginide zevkine göre karar verebilirsin. genelde kırmızı görüyorum

siyah asil durur ancak motoru ufak gösterir. gri tozu göstermez. üç kuruş fazla olun kırmızı olsun dersen kırmızı al :) tercih senin hangisi hoşuna gidiyorsa onu al yahu.

tabiki Gri düşünmen hata siyah renk güneşi gördüğü zaman yuvarlak yuvarlak kötü ince çizikler bırakır sılıncede aynı tabi gri kiride göstermez ve cbf serisine çok yakıştırıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allahım. sen bize inat açtın bu topiği değil mi? biz alamayalım. sen alacağım hangi renk olsun de..
olcek işmi bu yaa olcek iş mi? :)

Selam;
Normalde siyahçıyımdır.......:)

Fakat cbf250'ye gümüş daha çok yakışıyor......:mrgreen:

İleride bende alırım belki 250.........4lt. yakıyor.O fazla geldi........:bounce:

kırmızı olsun 5 fazla olsun beeeh
diyenlere inatla ben gümüşgri diyorum:queen:

Teşekkürler abiler kırmızı rengini alacağım ama cantları gri renkte oysa diğer renkteki cbf 250 lerin cantları siyah.olsun ne yapalım

Valla bence de siyah :) Sıfır Cbf250 alıyorsun yanii. O kadar para bayılma bee :p Yani 250 cc motora, bari ikinci el alsaydın.... :cat:

Selam Arkadaşlar
Valla Ben 1000 Kere Gri Demek Istiyorum Ve Diyorum
çok Asil Duruyor

Kesınlıklık GRİ baska bı renk almam CBF250 de super duruyo cok yakısıyoo.

siyah ybr gibi gösteriyor motosikleti.. gri ise cidden daha gösterişli duruyor.. kırmızı mı? nasla :)

yahu bu zenginin malı züğürdün çenesi....... gibisinden bi durum olmadı dimi arkadaşlar? öleyse ben gidiim yani..

Motosikleti
Dl650vstorm
ben siyah hastası olsam da gümüş gri çok yakışıyo cbf 250 ye ben olsam gri alırdım bide gri kask hem güneşi de emmez bizim kasklar gibi ooh değmeyin keyfime:mrgreen:...haa pardon motoru alacak olan sendin dimi gri al gri güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar