CBF 250 me kavuştum

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır almayı düşündüğüm Honda cbf 250 me nihayet dün akşam kavuştum. Gerçekten çok güzel bir makina benim ilk vitesli motorum olmasına rağmen hiç zorlanmadım. Dün akşam ve bugün toplam 60 km yol yaptım şimdilik çok çok iyi. Darısı olmayanların başına diyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler...

Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle

wb6vqt.jpg

adalı' Alıntı:
Darısı olmayanların başına diyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler...
her seferinde buna AMİNNNN diyorum ama ortada bişe yok...

hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız ve çevirmesiz sürüşler:)

Çok teşekkürler Barış arkadaş nazar boncuğu gerçekten çok güzelmiş:cherry: Motorumun ilk hediyesini aldım sayende teşekkürler..

Mondial arkadaş sanada teşekkürler, umudunu kesme amin demeye devam et mutlaka olur birgün.Ayrıca çevirme olayı benim için bir keyif olacaktır, çünkü bütün korumalarım üstümde ehliyetim cebimde geziyorum. Herkeseda böyle yapmasını tavsiye ediyorum. İnanın böyle huzurlu dolaşmanın keyfi hiç bir şeyde yok...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah kaza bela vermesin güle güle kullan

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Bende almak istiyorum.:salut:

Güzel günlerde binmen dileğiyle.
Motorumu alırken çok aklımı çelmiş kararsız kalmıştım.
Kalitesi tartışılmaz zaten.
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. güzel günlerde kullanman dileği ile

hayırlı olsun ALlah kazasız kullanamnı nasib etsin

buarada yakıt ölçümlerini vede nasıl aldığını taksit -kredi.. kask mont aldıysan fiyatlarını paylaşırsan(ha bide aldığın yerleri) çok seviniriz.

hayırlı olsuuun....kazasız belasız sürüşler arkadaşım..:cat: :rendeer:

ahh ybr125 ahhh bende seni alabilsem..:salut: :salut: :salut:

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnanın bu dileklerinizi okudukça motoruma kavuştuğum günkü kadar heyecanlanıyor mutlu oluyorum. Ve bir kez daha anlıyorumki biz kocaman ve çok güzel bir aileyiz.Hepinize tekrar teşekkürler.Resimlerimi ilk fırsatta göndermeye çalışacağım.
Muritu arkadaşım senin sorularına gelince motorumu Yeniköy Pazarbaşı ndan aldım. Sağolsunlar Engin Bey ve Yeşim Hanım çok ilgilendiler. Fiyatına gelince 7.050ytl artı 200 ytl plaka ruhsat toplam 7.250 ytl ye geldi bana peşin para ile aldım.
Aksesuarlara gelince hazır yeri gelmişken başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak isterim.
Tüm malzemelerimi bir yerden almak istediğimden araştırdım ve Özen moto nun İstoç taki mağazasına gittim. Almak istediğim şeyler arasında ilk söylediğim cbf 250 için koruma demiri vardı. Mağazadaki çocuk bunu duyunca ilgi ve alakasını kesiverdi birden. Halbuki ben ona mont, eldiven, bellik, çanta v.s alacağımıda söylemiştim. Neyse ben bir yandan bakınıp bir yandanda çocuğun peşinde bilgi almaya çalışıyorum ama dedim ya arkadaş bana market muamelesi yapmaya başladı. Bir şey soruyorum aha orada diyor. Fiyatını soruyorum 3 kerede zor cevap veriyor. Benim de sinirlerim hoplamaya başladı şöyle bir düşündüm paramla rezil oluyordum. O sinirle aşşağı indim sadece koruma demirini alıp çıkıyordum ki Masada oturan bir bey (Ahmet bey) Sonradan öğrendim. Durumumu farketmiş olacak ki yardımcı olabilirmiyim dedi bende olamassınız çünkü sanırım arkadaşın işi çok dedim. O andan sonra Ahmet Bey işi ele aldı önce beni yumuşattı sonra beraber yukarı çıktık ve bana tek tek ne istediysem o olur bu olmaz diye yönlendirerek ve gayet güzel açıklamalarda bulunarak bir sürü şey sattı. En son kendisine, insanlar hala şu motor ayrımcılığından kurtaramadılar kendilerini ben buraya büyük bir motorla gelseydim herhalde böyle bir muameleye maruz kalmazdım dedim. Kendisi öyle bir şey olmadığını söyledi ama sanırım o da durumun farkındaydı.
Sonuç olarak insanlar çalıştırdıkları elemanlara da azami dikkat etmek zorundalar bence. O gün ben oradan çıkıp gitseydim aklımda hep kötü bir yer olarak kalacak ve hiç kimseye tavsiye etmeyecektim.
Neyse şimdi aldıklarıma geleyim:

1) Revit marka bir mont
2) zen marka eldiven
3) ufo bellik
4) ufo dizlik
5) Kappa çanta ve bağlantıları (42 lt)
6) motor koruma demiri
7) ispanyol malı bir koruma kilidi 170 cm
8) full face bir maske
9) motor örtüsü
bütün bunlar 1050 ytl tuttu peşin ödediğim için % 10 iskonto aldım. Sanırım kredi kartına 5 yada 6 taksit yapıyorlar.
Kask almadım çünkü bir arkadaşımda Nolan kask vardı kullanmadığı şimdilik onu kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar