apacheyle kıyaslayan kim benmiyimcbf250 modeli bende yok diye biliyorum ancak cbf250ye sorunlu hatta ve hatta cbx250 modeline de bunu diyenler motordan anlamıyan insanlaryahu cbx250 üretimden kalkalı kaç sene oldu 24 hp lik motor hala yollarda ve bi sıkıntısı olsa duyardım çemkirmek çok kolayxD
biride çıkmış apache yle diğerine çemkiriyo yok üretimden kalkarmışmışyahu sizin motorunuz senelerce azerbülbül gibi titreyerek gitti de ,aradada kanpana kilitlenmesi olan kullanıcılar buraya yazdılarda motor uretimden kalkmadıya
bi kalkarsa çakma enjeksiyondan kalkar bu modeller istanbul yer gök cbf150 olmuş niye sizin motora paralarımı yetmemişte alamamışlar
![]()
cbf250 modeli bende yok diye biliyorum ancak cbf250ye sorunlu hatta ve hatta cbx250 modeline de bunu diyenler motordan anlamıyan insanlaryahu cbx250 üretimden kalkalı kaç sene oldu 24 hp lik motor hala yollarda ve bi sıkıntısı olsa duyardım çemkirmek çok kolayxD
biride çıkmış apache yle diğerine çemkiriyo yok üretimden kalkarmışmışyahu sizin motorunuz senelerce azerbülbül gibi titreyerek gitti de ,aradada kanpana kilitlenmesi olan kullanıcılar buraya yazdılarda motor uretimden kalkmadıya
bi kalkarsa çakma enjeksiyondan kalkar bu modeller istanbul yer gök cbf150 olmuş niye sizin motora paralarımı yetmemişte alamamışlar
![]()
100 bin kilometreyi deviren bu motorlar için ağır olmuş...CBF250 motor yönünden oldukça dayanıksız ve üretim hatası bir motordur.CBX250 daha da kötüdür![]()
bildiğim en son 2007 model var, oda diğer kasalardan biraz farklı kuyruk biraz uzun, cantlar siyah,motor bloğu gri renk, depo ve koltuk grenajı biraz farklı..merhaba arkadaşlar.baya bir araştırdım fakat bulamadım. bu honda cbf 250'nin 2011 modelleri yok mu?
cbf250 modeli bende yok diye biliyorum ancak cbf250ye sorunlu hatta ve hatta cbx250 modeline de bunu diyenler motordan anlamıyan insanlaryahu cbx250 üretimden kalkalı kaç sene oldu 24 hp lik motor hala yollarda ve bi sıkıntısı olsa duyardım çemkirmek çok kolayxD
![]()