cbf 250 (2011)

merhaba arkadaşlar.baya bir araştırdım fakat bulamadım. bu honda cbf 250'nin 2011 modelleri yok mu?

Honda çift silindirli VTR 250 diye bişe getirmişti, geçen arkadaşa göstermek için honda'nın sitesine girdim bir baktım siteden kaldırmışlar. 250 cc de ciddi bir açık var model konusunda.

cbf 250 epeydir üretilmiyor 2.ellerdede yedek parça çok pahalı ve bulunması sikintılı
örnek,egzantrik zincir,210 tl

CBF250 motor yönünden oldukça dayanıksız ve üretim hatası bir motordur.CBX250 daha da kötüdür :D

bende sorunlu motor diye biliyorum, gürültülü titreşimli demişti kullanan
cbf150 de sorunlar giderilmezse üretimden kalkar

vtr 250 var hemde daha güzel görünüşe sahip bi alet daha 2000 km olanlarıı vardır sahibindende

cbf250 modeli bende yok diye biliyorum ancak cbf250ye sorunlu hatta ve hatta cbx250 modeline de bunu diyenler motordan anlamıyan insanlar:D yahu cbx250 üretimden kalkalı kaç sene oldu 24 hp lik motor hala yollarda ve bi sıkıntısı olsa duyardım çemkirmek çok kolayxD
biride çıkmış apache yle diğerine çemkiriyo yok üretimden kalkarmışmış:D yahu sizin motorunuz senelerce azerbülbül gibi titreyerek gitti de ,aradada kanpana kilitlenmesi olan kullanıcılar buraya yazdılarda motor uretimden kalkmadıya :D bi kalkarsa çakma enjeksiyondan kalkar bu modeller istanbul yer gök cbf150 olmuş niye sizin motora paralarımı yetmemişte alamamışlar:D

cbf250 modeli bende yok diye biliyorum ancak cbf250ye sorunlu hatta ve hatta cbx250 modeline de bunu diyenler motordan anlamıyan insanlar:D yahu cbx250 üretimden kalkalı kaç sene oldu 24 hp lik motor hala yollarda ve bi sıkıntısı olsa duyardım çemkirmek çok kolayxD
biride çıkmış apache yle diğerine çemkiriyo yok üretimden kalkarmışmış:D yahu sizin motorunuz senelerce azerbülbül gibi titreyerek gitti de ,aradada kanpana kilitlenmesi olan kullanıcılar buraya yazdılarda motor uretimden kalkmadıya :D bi kalkarsa çakma enjeksiyondan kalkar bu modeller istanbul yer gök cbf150 olmuş niye sizin motora paralarımı yetmemişte alamamışlar:D
apacheyle kıyaslayan kim benmiyim
çemkiriyo nedemekse :mrgreen:

Motosikleti
VFR1200X

Hay ağzına sağlık :queen:

Motosikleti
bmw f650 cs
Arkadaşlar benim anlamadığım hiç cbf 250 kullanmayan insanlar yorum yapıyor ona şaşırıyorum bence cbf 250 on numara motordur kim ne derse desin hele hele cbf 150 yada ybr ile mukayese bile edilemez

Hiç kullanmadım forumlarda okuduğum kadarıyla egzantrik zincir hariç sorunsuz bir motor olduğunu biliyorum twister'in daha iyi olduğunuda düşünüyorum.Birde bu motoru cbf 150'yle kıyaslayanlar bile var.Yok cbf 150 120 yapıyormuş cbf 250 140 değmezmiş.Çoğunlukla saçma yorumlar dönüyor hyosung 250 comet kıyaslamasına hiç girmiyorum çünkü yapılan 22 sayfalık yorumların 18 sayfası hız üzerine yok o zaman adama er 5 al derler neyse... Şu an Türkiye'de en son en iyi 250'lik ybr 250 dir ama az bulunur ve pahalıdır en alınası 250'lik naked commuter ne derseniz deyin cbf 250 dir.

CBF250 motor yönünden oldukça dayanıksız ve üretim hatası bir motordur.CBX250 daha da kötüdür :D
100 bin kilometreyi deviren bu motorlar için ağır olmuş...

---------- Post added at 01:48 ---------- Previous post was at 01:41 ----------

merhaba arkadaşlar.baya bir araştırdım fakat bulamadım. bu honda cbf 250'nin 2011 modelleri yok mu?
bildiğim en son 2007 model var, oda diğer kasalardan biraz farklı kuyruk biraz uzun, cantlar siyah,motor bloğu gri renk, depo ve koltuk grenajı biraz farklı..

Canım kardeşim çok mu kullandın da biliyorsun.
Ben bu motorların CBX250Sininde sıfırına bindim daha kimse bilmiyorken CBF250 modelininde sıfırına bindim.CBX ve CBF 250ler kapak çatlatması ve egzantrik sorunu ile ünlü bir motor.Madem çok biliyorsun da bunu neden söylemiyorsun.Çok bilen insanlara ayar oluyorum yok madem bilmiyorsun çekil kenara görüşüne katılmıyorum de konuşalım.Anlamayan insanlar diyorsun kendini rencide ediyorsun.Sana CBF ve CBX250 hakkında yorum yapacak çok bilen bir sürü tanıdık bulursun diyim de için rahat etsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

Ayrıca CBX yolda 160Kmh. CBF250 ise 150-155km süratlere çıkabilmektedir.Videolar ile sabittir...
Bahsi geçen sorunların haricinde çok tatlı bir motordur.Fakat zaten bahsi geçen sorunlar motorun kuryeler tarafından terk edilmesin nedeni olan sorunlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

CBX250'yi sırf kullanabilmek için 3 ayda motoruna 2500TL masraf yaptım :S Yinede olmadı 1000TL ye verdim.Motor 80Bin kmde ve lacivert renkteydi.Aşıktım ona çoook temizdi... 10bin kmde almıştım :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar