ben kullanmadım ama honda cbf150 diyorum
rahat derken konfor anlamında deqil rahat zorlanmadan anlamında..buyrun ankaraya qelin misafirım olun 2 motorumu da arkadaşlarıma sattım hemen hemen 15 qün oldu bakın binin dilediqiniz qibi kullanın..ybrnın de ne kadar dökük olduqunu qörün..cbf i de qörün..hatta size 90binde cbf de qöstereyim..hepsi öyle olmayabilir ama sorunsuz bir motorsiklet deqil..ben bos hayaller peşinde koşan bir insan deqilim..size qöre de fazla realistim..hepi topu 125, 150 cclik motorlar bunlar atla deve deqiller..ben hondanın kronik sorunlarında bahsetmedim sizde yorumlarınızda rahat tatlı ve hızlı olduğunuzdan bahsediyorum aralarındada en çok rahatlık yonunden idalıyım belki geçmişinizdir ama gerisi objektif yaklaşmamaktır. zaten öle dökük viran bitmiş ybr de nasıl geçiyor anlam veremedim ya neyse size kendi ütüyopyanızda mutluluklar bizde kullandık cbf150 10.500km merak etmeyin biliyoruz
Hocam O ne İdüğü Belirsiz Dediğin Motor Suzuki Güvencesi Altında Şase Suzuki Ayrıca Tasarım Ödülü Aldı rtr 150 Rtr 180 de 2 Kez Aldı ama türkiyeye Gelmeyen Modelsafkan japon ile ne idügü belirsiz dünkü markayi kiyaslamak honda'ya haksizlik olur her türlü honda.
Hocam O ne İdüğü Belirsiz Dediğin Motor Suzuki Güvencesi Altında Şase Suzuki Ayrıca Tasarım Ödülü Aldı rtr 150 Rtr 180 de 2 Kez Aldı ama türkiyeye Gelmeyen Model
Senin O cbf en 150 cc lik sınıfa Türkiyedeki Olmayan diyer ürünlerini Bilmem ama cbf Olarak Sınıfda Kalıyor Yağ eksiltmeler Arka Janttan Gelen Sesler stop etmeler
Hani Bi Markayı Överken Diyerini Yerin Dibine Sokmayın Tasarım Ödülü Almış Bir Makinadan Bahsediliyorrrrrrrrrrrrrr
He Bide Safkan Japon Dediğin Çinde Üretilmiyormuydu Tasarım Japon Ama Üretilen Yer Değil Ozaman Tvs De Arkasında Suzuki var onuda Japon sayalım Ozaman
beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz konuyu 1 sene önce açmıştım şuan Cbf150 sahibiyimayrıca konuyu ana başlıkta görünce oha ya yinemi bu konudan açmışlar diye içimden geçirince kendi konum olduğunu görünce dumur olmadım değil
![]()
eren özer arkadaşıma aynen katılıyorum ayrıca şu safkan japon ifadesinede gülmeden edemiycem.safkan japon ile ne idügü belirsiz dünkü markayi kiyaslamak honda'ya haksizlik olur her türlü honda.
en çok kafama takılan şey ön takım sorunu, ön takımları eski kasalara göre çok daha yumuşak ve kuvvetsiz, aralara girerken sanki arkamda biri varmış gibi hissediyorum
aynı aileye giren 3. cbf yi kullanıyoruz bir tane daha var 3 nüde sıfır aldık burada kıyaslama yapmak istemiyorum çünkü her ikisininde artı ve eksi yanları var , biri görüntüden kazanıyorsa diğeri başka bir sebepten kazanıyor , kullanmakta, rahatlıkta, konforda , honda derim lakin apache yi kullanmadım iyidir bilmiyorum
ama 2 dakika kendinle başbaşa kal ve şu soruyu kendine sor
yarın bir gün motorunu değiştirmeye niyetlendiğinde en az zararla ve en çabuk hengini satabilirsin ? hangisinin 2 el piyasası daha iyi ? haaaa ben istediğim motoru alacağım ve benimle mezara kadar gelecek dersen boynum kıldan incedir
şahsım adına 1 beygir fazla yada şu kadar nm ,torg gücü üretiyor 140 basıyor diye yada görüntüsü diğerinden daha iyi diye asla köklü bilinen bir markadan vazgeçmem
hondaydı, apacheydi, suzukı yada kawasakıydi diye isim vermiyorum dikkat edin , fakat bazı etkenleri yine kendi adıma düşünecek olursam bilinen , servis ağı yaygın bir motosiklet varken,
kendini uzun yıllar kanıtlamamış bir markadan yana seçimimi yapmak bana yersiz geliyor tabi diyorum ya benim düşüncem bu yönde , yoksa apache güzel motordur bu karalama kampanyası değildir böyle şeyleri tartışmayıda sevmiyorum ,
amacım fikir verip yardımcı olmaya çalışmak honda yağ yakıyormuş , benim motorum 7000 km de şu ana kadar kayda değer bir yağ eksikliğine rastlamadım , her zaman her yerde söylüyorum benim işimi görüyor, benim beklentilerime cevap veriyor ben motorumu seviyorum , yağ da yaksa, 40 000 km motor da yese yine honda yine honda
gönlünün sesini dinle bırak o ne istiyorsa öyle olsun , sonuçta ben isterim en iyisine bin , en kralını al, ama gönlün dönüp dolaşacak bir gün hondaya dönecek
kal sağlıcakla
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------
hayy allah iyiliğini versin emi :cherry: sazan gibi atladık sabah sabah :cherry: ama olsun yanılmamışım gönlünün sesinimi dinledin yoksa :cherry:
apaci ne ya![]()