Çatalca - Çilingöz Chopper Gezisi - 30.08.2015

Moko777 ; grup sürüşlerimizde sayı ne olursa olsun , güvenli bir toplu sürüş için otoban ya da ana yoldan sürüş halinde konvoya katılım yapmıyoruz. Bu nedenle TIR parkında kısa bir süre duracağız.

Gezimize katılan bütün arkadaşlara çok teşekkürler...

Motor kullanım için çok ideal bir hava koşullları ile yaklaşık 300km lik harika bir gezi oldu.Yeni arkadaşlar tanıdık ve kaynaştık.
Umarım katılan herkesde keyif almıştır.Denize girende oldu ,koyu muhabete dalanda ama ortak paydamız olan motor tutkumuzu en güzel şekilde değerlendirip paylaşımlarımızı artırarak harika bir pazar günü geçirdik.

Önceki hafta olumsuz hava koşulları sebebi ile ertelediğimiz bu gezimizin 30 ağustos gününe denk gelmesi bizleri üzdü,gönül isterdiki gerçekten katılım yapalım ancak uzun yol gezisi organize ettiğimizden yola erkenden çıkmamız gerekiyordu ve planladığımız gibi gezimizi başlatıp sağ salim neşe içinde bitirdik.Diğer ulusal bayram kortejlerine daha farklı organizasyonlar düşüneceğiz.

Tekrardan katılım yapan bütün arkadaşlara teşekkürler..

NOT:Bu hafta pazar günü içinde yol olarak daha kısa ama daha önceki gezilerimize göre farklı bir süpriz rota ile yeni bir gezi planlaması yapacağız,bekleyin..:cherry:

exSgWygSj

f0er4Owtj

idyPMXTEj

p3EDiFKXj

Gezimize katılan bütün arkadaşlara çok teşekkürler...

Motor kullanım için çok ideal bir hava koşullları ile yaklaşık 300km lik harika bir gezi oldu.Yeni arkadaşlar tanıdık ve kaynaştık.
Umarım katılan herkesde keyif almıştır.Denize girende oldu ,koyu muhabete dalanda ama ortak paydamız olan motor tutkumuzu en güzel şekilde değerlendirip paylaşımlarımızı artırarak harika bir pazar günü geçirdik.

Önceki hafta olumsuz hava koşulları sebebi ile ertelediğimiz bu gezimizin 30 ağustos gününe denk gelmesi bizleri üzdü,gönül isterdiki gerçekten katılım yapalım ancak uzun yol gezisi organize ettiğimizden yola erkenden çıkmamız gerekiyordu ve planladığımız gibi gezimizi başlatıp sağ salim neşe içinde bitirdik.Diğer ulusal bayram kortejlerine daha farklı organizasyonlar düşüneceğiz.

Tekrardan katılım yapan bütün arkadaşlara teşekkürler..

NOT:Bu hafta pazar günü içinde yol olarak daha kısa ama daha önceki gezilerimize göre farklı bir süpriz rota ile yeni bir gezi planlaması yapacağız,bekleyin..:cherry:

]

Bende herkese teşekkürlerimi sunarım. Biraz yorucu olsada 352 km yol yaptım. Büyük tecrübe oldu benim için.
Tekeriniz düz bassın.

Henüz katılamıyor olsam da izlemesi bile keyifli. Tekerinize sağlık :D keşke dün sabah yanınıza uğrayıp bir selam etseydim. :))

Organize eden arkadaşlara da, katılan arkadaşlara da özellikle güvenli sürüş kurallarına uyduğu için teşekkürler. Bence bu tarz organizasyonların en sıkıntılı kısmı bu tarafı ve hemen hemen 0 kural bozmayla sonuçlanan bir gezi oldu, bu gerçekten ciddi bir başarı.
Sayıca bu kadar çok motorun ve göreceli uzun yol olmasına rağmen sıkıntısız ve keyifliydi, yelek kısmını kaçırdım ama katılımcı olduğumu belirtmek isterim.
whatsapptan resim gönderecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum; 0 535 077 05 29.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:18 ----------

hakan hocam ellerine sağlık. özellikle tepeden bizim gidişimizi çekmişsin hiç bu açıdan görmemiştik :) teşekkürler.

Rica ederim, keyifli bir gündü. Senin de emeğine sağlık @mesut81 Ben de sizden ayrıldıktan sonra Tem'de gidişinizle final yapayım dedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar