canıyla ödedi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
14-07-2006 saat 12.00 sularında Soğanlık/Kartal otopazarı yakınında 10 metre uzaktaki üst geçidi kullanmayınca,50-60 yaşlarındaki bir amcamız hem kendi canından oldu,hem de aracı kullanan kişiyi çok zor bir duruma soktu.İnanın önümde olan bu olayın şokundan ancak kurtulup,resimlerini çektim.Sonradan resimlere bakınca özellikle ayakkabılar beni çok etkiledi.:cyclopsan :salut: :pr: Ahh be amcacığım yaa!Allah rahmet eylesin.

Resimler:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunun bir anlamı olmalı. İnsanlar göze çok basit gelen hatalar yüzünden ölüyor. O amca üst geçidi kullansaydı da ölecekti ama ölümün bahanesi trafik olmayacaktı belki de. Yine de anlamakta zorlanıyorum. Neden çok basit şeylerden bu denli kaçıyoruz ki. Neden kırmıza ışıkta inatla geçmek istiyoruz, üst geçitleri kullanmıyoruz? Acelemiz mi var? Zaman bize yetmiyor mu? 60 yıllık bir ömrü 3 dakikalık bir aceleyle noktalamak da, bunu bir haber olarak duymak da acı verici...
Sevenlerinin başı sağolsun, ölüye allah rahmet etsin!.. (Ayakkabılarını merak ettim. Fotoğrafı görmek isterim)

gazetenin altından gözüken ayakkabımı :silent:
allah rahmet eylesin birşey diyemiycem yalnız
abuk subuk magazin yerine biraz daha eğitim programları yayınlansa

Zaten üstgeçidin merdivenleri gözüküyo, kimbilir kimin evinde şimdi yas vardır, Allah rahmet eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar