Canım Aşkım, iyiki doğdun (yeschim)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nezdinde eşinin doğumgününü kutlar nice mutlu,sağlıklı ve huzurlu günler geçirmenizi dilerim.Torunlarınızı seversiniz birlikte inşallah.

Teşekkür ederiz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------

iyiki doğdun yeşim

Sağolasın Dilaver :):rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------

iyki doğdunuz allah sizleri ayırmasın bir ömür boyu mutlu ve mesut yaşarsınız umarım...

Teşekkür ederiz Aminn :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

canım ablacımmm :) :) :)
doğum günün kutlu olsun..
nice mutlu senelere.. :) :)

Sağol cnm bnm :rendeer: Hepbirlikte sizin gibi tatlı kardeşlerimizle inş. :rendeer:

yeşim ablacım iyikidoğdun :( özür dilerim yeni gördüm topiği kusuruma bakma nice mutlu senelere inş :):rendeer:

Nice mutlu yeni yaşlara Yeşim tabiki Emre ile birlikte ,doğum günün kutlu olsun:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeşim ablacım iyikidoğdun :( özür dilerim yeni gördüm topiği kusuruma bakma nice mutlu senelere inş :):rendeer:

Estağfurullah :) sağol cnm :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 ----------

yeşim doğum günün kutlu olsun.eşinle birlikte sağlıklı nice yıllara.

Teşekkür ederim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 ----------

Nice mutlu yeni yaşlara Yeşim tabiki Emre ile birlikte ,doğum günün kutlu olsun:rendeer:

Teşekkür ederim Korkut :mrgreen: :rendeer:

millet öür dilerim biraz gec bır kutlama oldu ama bu ara sıteyı takıp edemedım. nıce mutlu senelere yeşim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar