çalışmama sorunu

merhaba arkadaslar 5 gun önce stop ettigim moorum calısmıyor aü bitmiştir die sanıyodum akşamdan sarja taktım simdi denedim tekrar aynı buji yağlanmıstır dedim matkaplı tel fırcayla cıkartıp parlattım gene olmadı sizce neden olabilir

Bir çok nedeni olabilir tabii ama 5 gün yatmış motorda aklıma ilk gelen, karbüratörde su birikmiş olabileceği. Karbüratörde tahliye vidası vardır, onu biraz gevşet ve bir miktar benzin akmasını sağla. Bunun haricinde memede pislik falan da olabilir.

öncelikle teşekür ederim ordaki vidayı actım eskiden benzin akardı oradan simdi hic bise yok kurumus ici benzin muslugunu kntrol ettm calısıyor oraya benzin neden gitmez birde yanlıslıkla hava filtresinn hortumunu söktm cinden 1 kapak kadar benzin aktı simdi kurumaya bıraktım lutfen yardım edin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------

yardım edecek arkadas yokmu?

Karbüratörü söküp temizleyebilir misin?
Bu durumda yapılacak şey budur. Sonrası bir mesele beni aşabilir. Sana servis yolu görünüyor, forumdan kimse yardımcı olmamış nedense :)

Karbüratörü söküp temizleyebilir misin?
Bu durumda yapılacak şey budur. Sonrası bir mesele beni aşabilir. Sana servis yolu görünüyor, forumdan kimse yardımcı olmamış nedense :)

söktügüm gibi geri takarsam neden olmasınki sonuca sırayla söküp sırayla takınca olmuyomu o iş :cherry:

hic sökmedim arabadan takviye yapıp marşa bastım baya zorlandı önce sonra calıstı 15 dk kadar calıstı 2 kere stop ettim akü bitti gene dun baya bi gezdim rolantıyı yuksek tutup insallah bugun bastıgımda calısır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar