Çalıntı Yamaha MT 07

Merhaba arkadaşlar. Çok yakın bir arkadaşımın Yamaha MT 07 motosikleti Nişantaşı'nda işyerinin önünden dün gece (27.03.215) çalınmıştır. Herhangi bir bilgiye ulaşmamızı sağlayanlar ödüllendirileceklerdir. Polisin araştırmasına ek olarak biz neler yapabiliriz, bu konuda fikir verebilecek arkadaşlara da şimdiden teşekkürler.

Motor Plakası: 34 LD 2583
Model yılı:2014
Renk: Koyu Mor

İrtibat tel. Güngör Aydemir
0532 596 42 04

http://tinypic.com/view.php?pic=2vdfbi8&s=8

Geçmiş olsun.. kamera kayıtları varsa mutlaka verin..

Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz arkadaş...

Teşekkürler harung kardeş.Kamera kayıtlarını almaya çalışıyoruz ancak memur arkadaşlar biraz ilgisiz. İnşallah halledip paylaşacağız.

Resimi görülebilir yapayım.

Geçmiş olsun.

2vdfbi8.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok gecmis olsun ustad.Bende nisantasında oturuyorum arada zincirleyerek evin onune koyuyordum.Hangi sokaktan calındı tam olarak

slm cok geçmiş olsun polisler sadece çalıntı kayıdı alıyorlar hic bir araştırma yok sakın ümit bağlama polıse benim 3 ay oldu çalınalı hala haber yok kâğıthanede evimin önünden bakabileceğin yerler öncelikle hacıhüsrev Dolapdere ben kurtuluş son durağa yakın çalışıyorum gidip gelirken görürsem haber veririm

Geçmiş olsun. altın elbiseli adama bildir sitede yayınlıyorlar. İnşallah bulursun sağsalim..

Teşekkürler arkadaşlar. Bizde özellikle dolapdere civarında araştırıyoruz.
RmMuR inşallah senden iyi bir haber alırız.
Ucka Nişantaşı Itır sokaktan çalındı.

buğün 2 dakıka once aynı renk motoru gördüm nurtepede arkadakı plakalık cıkarılmıstı plaka yoktu alttada yoktu . haberınınız olsun belkı calıntıdır belkı degıldır ama lavuk duz gıderken kaskıda yoktu ama duz gıderken acemıce suruyordu bu motoru bırde ıstop gıbı bısey ettı dıreksıyonda sıkıntı var gıbıydı bırde arka stop lambası tam yanmıyordu yanıp yanıp sonuyor gıbıydı .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar