Çalıntı Motor. Lütfen okuyunuz.

XX 1100 Siyah, 34 FIL 80 23 nisan akşamı yakacıktan çalındı. Görenler lütfen bildirsin. saygılar..

Geçmiş olsun arkadaşım umarım en kısa zamanda bulunur...

XX 1100 Siyah, 34 FIL 80 23 nisan akşamı yakacıktan çalındı. Görenler lütfen bildirsin. saygılar..

hocam motor kimindir...yani kime yardımcı olacağız...ola ki..(milyonda bir) motorunu gördük...aptal hırsızlar çaldıkları motorla geziyorlar...sahilde...hani mesela ...farzet...gördük napıcaz...polisemi haber verelim ilk olarak...yoksa bilgisayar başına geçip senin onlıne olmanımı bekleyelim...ola ki sende bilgisayarı açtın ya...hani mesela...baktın biri görmüş...üzerinden kimbilir kaç saat geçecek...ha sen türk polisine güveniyorsan o başka...yani geçmiş olsun ve bir cep nosu yazıversen...veya motorun bazı çok küçük granaj özelliklerini yazsan ...ya da en kötüsü bir foto koysanda her gördüğümüz bıyıklıya dayımız demesek...yani her 1100 xx i çalınan sanmayız babında...

hocam motor kimindir...yani kime yardımcı olacağız...ola ki..(milyonda bir) motorunu gördük...aptal hırsızlar çaldıkları motorla geziyorlar...sahilde...hani mesela ...farzet...gördük napıcaz...polisemi haber verelim ilk olarak...yoksa bilgisayar başına geçip senin onlıne olmanımı bekleyelim...ola ki sende bilgisayarı açtın ya...hani mesela...baktın biri görmüş...üzerinden kimbilir kaç saat geçecek...ha sen türk polisine güveniyorsan o başka...yani geçmiş olsun ve bir cep nosu yazıversen...veya motorun bazı çok küçük granaj özelliklerini yazsan ...ya da en kötüsü bir foto koysanda her gördüğümüz bıyıklıya dayımız demesek...yani her 1100 xx i çalınan sanmayız babında...

haklısın kafamız bozuk biraz ondan aceleye geldi. Tunç Güleç Motor abimin. lakin benimki avatarda gördüğünüz. Cep numaram 0505 619 67 13.
Motorun kuyruk yok, siyah, granajlarda fark edeceğiniz gibi özelliklerde kırık vb yok.
saygılar...

geçmiş olsun arkadaşım, umarım bulunur

Son düzenleme:
geçmiş olsun...böylelerine söylenecek çok söz var ama buraya yazamıyorum.ama ben bir taksim geçtim kendi kendime...umarım bulunur

ya cok uzuldum cok gecmıs olsun ınsallah bulunur moralını bozmak gıbı olmasın ama bulununcada kım bılır ne halde bulunur calan (insan?) senın gıbı kullanmazkı bıde abi motor 1100 luk calanda bınerse olur gıder heralde ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar