çalıntı Motor Konusunda Mutlaka Okuyun

Arkadaşlare öyle böyle değil 2 ay önce motorum çalındı hertürlü yasal işlemi yapıldı, dün sabah bi baktım motoru, yeni motoru park ettiğim yerin karşı dibine bırakmışlar, ama darmadağan durumda, vallahi bazı özel parçaları çizik ve kırıkları olmasa zor tanırdım, polis bile çağırttım şase ve motor no silinmiş bişi yapamayız dediler, sonra başvurdupum karakola gittim, übniversite incelemesine gidip orda motorun içinde numarası varmış onu okuyacaklarmış...

DURUM ŞUKİ, EĞER BİYERLERDE DARMADAĞAN DURUMDA MOTOR KULLANAN, YA DA DAĞINIK GÖRÜNÜMLÜ ŞEKİLDE PARK EDİLMİŞ, YA DA PLAKASIZ BİR MOTOR-SCOOTER-MOPET VS TÜRÜ 2 TEKER GÖRÜRSENİZ, MUTLAKA Bİ POLİSE BİLDİRİN, AMA MNUTLAKA, O BİRİSİNİN ÇALINAN MOORU OLABİLİR VE SİZDE BUNUN BULUNMASINA BİR KATKIDA BULUNMUŞ OLABİLİRSİNİZ.

PLAKASIZ MOTOR OLMAZ KARDEŞİM, Bİ MOTORDA PLAKA YOKSA BU İŞTE Bİ BİT YENİĞİ VAR DEMEKTİR, EĞER DAĞINIKSA, ÇALINTI OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK DEMEKTİR, HELE BİRDE ŞASE AÇIKTA AMA OKUNMUYORSA KESİNLİKLE ÇALINTI DENİLEBİLİR..

bulundu.jpg

BUDA MOTOR ÇALINMADAN 5-6 AY ÖNCEKİ FOTO, ARKA TEKERİ YAĞMUR DESENLİ KAYMAZ LASTİK YAPMADAN VE ARKA-ÖN JANTLARI KOMPLE SARIYA BOYAMADAN ÖNCE...
31CA2044C0AA487D8B534D502DA6DCCB.jpg

Son düzenleme:
Ne cesaret yaa adam çalarken korkmuyor birde üstüne bırkırkende biri görücek diye korkmuyor.Yüzsüzllüğün bukadarı geçmiş olsun dostum.

Geçmiş olsun. Motoru gerçekten tanınmaz hale getirmişler. Aynı olayı bir daha yaşamaman için gerekli önlemleri al dostum. (alarm zincir disk kilidi branda vs. )

Yazıkk Çok Yazıkkk Aslında Bu Hırsızların Hepsine Çin İşkencesi Yapmak Lazım Çünki Bu "SOYSUZ iTTT!"LeR Bundan Anlar:)

geçmiş olsun, bu konuda malesef yapacak çok birşey yok üzücü bir durum.

en iyisi bir otopark ile anlaşıp bırakmak, gittiğimiz yerlerdede motoru sokakta bırakmamak otopaka bırakmak.

e arkdaşım adma o motoru indirirken mutlaka elledi bi parmak izi testi istesene polisten belki sabıkalıdır önceden bulunur

Şerefsiz bunlar,bi de yeni motorunun yanına bırakmış aman diyim dikkatli olun.Ben olsam yeni motorun park yerini değiştirirdim :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun diyorum. başka bir şey diyemiyorum zaten..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar