ÇALINTI İLANI

Merhabalar
25.12.2017 saat sabaha karşı 2 sularında 2014 Model kırmızı Honda NC 750 X motorum Levent'teki garajımdan çalınmıştır.Plaka 22 AG 347 dir. gören duyan bir bilgisi olan olursa, aşağıdaki numaradan bana ulaşabilirlerse çok sevinirim. Bunun karşılığında gereği yapılır. Motorun bulunması halinde bulana ödül verilecektir.

Deniz Sayınbaş
tel no: 05379308081

Büyük geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur motorun. Garajdan bile rahatça çalıyor soysuzlar. Kilit vs bir şey var mıydı peki?

iyi bari sevindim, polis mi buldu yoksa kendi çabalarınızla mı?

Facebook gruplarında bulunan kırmızı sizindi demek ki. Çok sevindim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------

iyi bari sevindim, polis mi buldu yoksa kendi çabalarınızla mı?

Dün akşam gördüm. Face grubunda birinin evinin önündeydi, çalıntı olabilir tanıyan var mı diye paylaşım yapmış. Sonra sahibi ruhsatıyla gelip teslim aldı yazıldı. Müthiş mutlu olmuştum demek ki bu arkadaşınmış...

Motor bulunmuştur teşekkürler

Foruma sadece işi çözülsün diye üye olup, İşi çözülünce hiç bir bilgi vermeden kaybolan gidenleri sevmiyorum. Motor nasıl bulundu ne oldu ne bitti... Böyle şeyler yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıda soğutuyor. Geçmiş olsun. Fakat birdaha aynı sebepten foruma döndüğünüzde cevap verecek birilerini bulamayabilirsiniz.

Foruma sadece işi çözülsün diye üye olup, İşi çözülünce hiç bir bilgi vermeden kaybolan gidenleri sevmiyorum. Motor nasıl bulundu ne oldu ne bitti... Böyle şeyler yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıda soğutuyor. Geçmiş olsun. Fakat birdaha aynı sebepten foruma döndüğünüzde cevap verecek birilerini bulamayabilirsiniz.

Ben de aynı fikirdeyim, düşüncelerime tercüman olmuşsunuz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar