çalıntı Honda TRANSALP

Bu akşam bi arkadas motor sizinmi şeklinde bi soru sordu işyerine gelip bende evet buyrun nedir problem dedim

direk konuya girdi motosikletim çalındı falan filan diye bende sizlerle paylaşmak istedim konustuklarımızı

umarım bir faydam dokunur diye sizlerle paylaşmak istiyorum umarım bi haber çıkar ve arkadasın makinası bulunur

Yer Bayrampaşa Kartaltepe mahallesiymiş

geçtiğimiz Cumartesi gecesi çalınmış yani 07 / 07 / 2007 tarihinde

Motosiklette topcase aparatı üzerinde bulunmakyatmış.

1990 model , beyaz renkte Mavi kuşakları olan bir makina,motor koruma demiride mevcut ( siyah renkte) ayrıca makinada çeşitli stickerlar mevcut yapıştırılmıs

plakası 34 H J Z 01

Görenlerin şüphelenenlerin Muharrem Göktaş a bilgi vermeleri rica olunur.... (0539) 238 07 29

Umarım en kısa zamanda bir haber çıkar , beyaz renkte Transalp ben hiç görmedim pek nadir bir renk olsa gerek

bunu bir vatandaşlık görevi olarak gördüğümden sizlerle paylaştım,herkese kazasız belasız keyifli bir yaşam dilerim saygılar

Ozan.

bende bayrampasaliyim ..ama taa buradanda bi yardimim olmaz..insallah bulunur bian once..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben beyaz transalpe bir çok defa rast geldim ama çalınma tarihinden önceydi.gene görürsem dikkat ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamunaleykum Luxor Sana motor bilgilerini verim
MARKA:MObylette
MODEL:1990
Trafiğe Cıkıs:02/09/1993
Tescil Birimi:İSTANBUL
Renk1:Beyaz
Renk2:Mavi
Çalıntımı:Evet
Tahdit :Yok
Kim Caldı :Ben
Kardeş ben sana yardımcı olucam yalnız ben cok rastlıyorum ama seninkimi bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar