Çalıntı HONDA rebel (beyaz)

Honda rebel motosikletimiz Ankara Hasköydeki evimizin önünden çalınmıştır.Motoru proje amaçlı bekletiyorduk.Emniyetten çıkma ve çekme belgeli.
Motor zaten atıl durumdaydı.deposu üzerinde değildi ve çalışamaz haldeydi.Orijinal çantaları üzerindeydi.Bu şekildeki motoru kim ne amaçlı çalmış olabilir derin derin düşünüyorum.
Ulan motor zaten çalışmıyor.Bedava versen kimse almaz.Hadi topladın çalıştırdın,evragı yok.hadi parçaya böldün,zaten piyasada az bulunan motor,nerde görsem parçalarını bilirim.
Neyse konuyu uzatmayalım,görenlerin,duyanların haber vermesi rica olunur.

Cidden uzuldum simdi , o hali ile hic bir amaca hizmet etmeyecek bir motor.

Acikcasi calan kisi motoru baska bir modele benzetip parca diye satarim diye calismistir.

Sahsi onerim , acilen motor ustalarina, parca isi yapanlara duyurman , motorun iadesi yapilir ise sikayet etmeyecegin konusunda.

Yoksa Honda Rebel gibi bir motorun parcasini bile alacak kitle limitli

Motorun daha Ankara da iken bu duyumu yap derim. Genelikle bu calintilar baska illere gidiyor sonunda ve ordan elden cikariliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım.

Öncelikle ilginize teşekkür ederim.Maddi olarak değerli değildi ancak motoru toplamak için bi motosiklet parası verip aldığımız parçalarımız elimizde, hevesimizde kursağımızda kaldı.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
hurdaciların işidir muhakkak,buna benzer olay bir arkadaşımın başına geldi bahçesinden hurda bisikleti çalarken yakalamış hurdacıyı,yalvarıyormuş yüzsüz abi bırak başının gözünün sadakası olsun diye :D

hurdaciların işidir muhakkak,buna benzer olay bir arkadaşımın başına geldi bahçesinden hurda bisikleti çalarken yakalamış hurdacıyı,yalvarıyormuş yüzsüz abi bırak başının gözünün sadakası olsun diye :D

ya normalde bırakırım gider ama öyle dese döverim ben o hurdacıyı :)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
ya normalde bırakırım gider ama öyle dese döverim ben o hurdacıyı :)
hurdacıların çoğu öyle burada ,bahçede hurda birşey gördülermi aynen götürüyorlar ,etrafı boş görürse açık cam pencere kapıda kollar bu şerefsizler,sonra aynen içeri,geçen yıl hem motorum çalındı bahçeden hemde eve hırsız girdi,Allah korusun öyle çalar malarken yakalarsam sakat bırakırım başım belaya girer,her çalıntı ilanı gördüğümde dahada kinleniyorum ibişlere,bu arada ilk mesajda geçmiş olsun demeyi atlamışım airhead kusura bakmayasın,inşallah bulunurda emeklerin boşa gitmez

Son düzenleme:
üstadım üzüldüm şimdi geçmiş olsun bende gördüklerime sorayım yapabileceğimiz bir durum var ise her zaman beklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar