çalıntı bmw f650 kırmızı

Malesefkı ınsanın bahcesınden motor calıyorlar artık Şerefsiz ınsanlar parca halınde satıyorlar.. Arkadasımın motoru bahcesınden calınmıstır..

35 bmv 87 plakalı kırmızı F650 fotografınıda ekleyecegım Izmır'den calındı..

[email protected]

n7309526711662339554087.jpg

n7309526711662354444879.jpg

geçmiş olsun ...aynısından hatta aynı renginden 1-2 hafta önce satın aldım..bir kaç sağlam kilit almak gerekecek anlaşılan..

Gecmis olsun umarim tez zamanda bulunur.

Dur durak bilmeden calmaya devam , harika...

....:pale: Bende bir kaç hafta önce,evimin bodrumundan O ŞEREFSİZLERDEN birine ,bisikletimi kaptırdım.Ona bile çok üzüldüm.İnsanın Motorunun çalınması daha bir üzücüdür eminim.::ranntign
İNŞALLAH,en kısa zamanda bulunur. GEÇMİŞ OLSUN..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu hırsızlar kul hakkın dan haberlerı yok heralde sadece bu dünyayı deil diger tarafıda düşünsünler adam yıllarını vermış calısmıs kazancıyla motor almıs sen gel onu kendi malınmış gibi çal götür bunun hesabını allah sorar ve o madur olan kişiyi karsına dikerler hırsız hakkımı helal etmıyorum dedıgınde vay o hırsızın haline lutfen sadece bu dunyayı degil diger tarafıda dusunerek hareket edin ey hırsızlar!!! çaldıgınız mallar hem bu dunyada hem dıger tarafta size bır fayda saglamaz mutlaka cıkar

motoru calınan arkadasa gecmıs olsun en kısa zamanda bulunur inşallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İNŞLH bu son olur,
inanın böyle haberleri duyunca sanki kendi motorummuş gibi üzülüyorum...

GEÇMİŞ OLSUN....

Çalanlar belli onlar konusunda yapılacak bir şey yok gibi, hani hırsıza kilit olmaz derlerya o hesap. Bu işin asıl ortakları çalıntı motoru satın alanlarda. Parça olarak aldıklarında çalıntı olduğunu bile bile alanlar var maalesef :(..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar