Calindi

SLM ARKADASLAR COK ÜZGÜNÜM MOTORUMU CALDILAR 34 BD 5130 BEYAZ KIRMIZI 1000 RR HONDA COK FARKLI RENK vardı özel KADIKÖYDEN CALDILAR GÖREN DUYAN OLURSA COK SEVİNİRİM SİZDE DİKKAT EDİN TAMİRCİ OLDUGUM HALDE CALDIRDIM APT MAN GARAJINDAN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM [email protected] tel 0537 2746374 0216 5664104 GÖRENE 2.500 ÖDÜL:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun
şerefsizler 1 dakika boş durmuyorlar
bazı motorlar çalındıktan sonra bulunmuştu, umarım senin motorun da bulunur...

çok geçmiş olsun senin yerinde olmak istemem çünkü kafayı yerdim

şerefsizler adiler karaktersizler:pr:

Geçmiş olsun.Kaskosu varmıydı?
İnşallah bir mucize gerçekleşirde bulunur diyeceğim ama imkansız.O acıyı çeken bilir hissettiklerini anlayabiliyorum.
Saygılar.

Kasko olsa arkadaş görenlere 2500 lira vermez bence...Valla inşallah bulunur ama yapmamız gereken tek şey 2. el parça almamak olmalı.Bu adamlara 2. el parça alanlar prim veriyor.

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun..
Umarım bulunur...

Başlığı moto sohbetten olması gerektiği yere yani çalıntı motor duyuruları kısmına taşıdım.

geçmiş olsun.
umarım en kısa zamanda bulunur.
keşke bir fotoğrafını da ekleseydin konuya.
çünkü çalan şahıslar zaten plakasını çoktan sökmüşlerdir.
plakadan tanıyamasak da belki resminden tanıyabiliriz.

arkadaşım geçmiş olsunn. hani motosikletinin bir fotoğrafı varsa ve buraya eklersenn motosikletin fakedilip görünme olasılığı artarr....

Geçmiş olsun kardeşim ! eMin oL çok üzüldüm.. Bu tam bi rezalet güzelim motor nerde kim bilir :salut: Tekrar geçmiş olsun !

İST'dan nefret ediyorum !

arkadaslar bu resimdeki motor diger resimleri bulamadım bulun ca yüklicem herkeze tskr sagolun ilginiz icin

çok geçmiş olsun benim kıçı kırık motor çalınsa bile senin vereceğin ödülün yarısı etmiyo inş. bulunur:pr:

arkadaşım özellikle internetteki açık artırma sitelerini takip et. modeli uyan parçaların sahipleriyle dümenden iletişim filan kur. bi de belli sanayi bölgelerinde motoruna uyan ve üzerinde çizik darbe olan bi parça ara. ne bilim grenaj ayna gidon ayaklık. tanıyabileceğin parçalarını sor. motorunu bulmasan bile izini sürüp yapanı bulursun. hatta bi parçasını bulursan başka parçaları da bi sivil polisle sormaya git. ne bilim bu tür işleri artık polisler yapmıyo malum. çok geçmiş olsun :(

Atarealmotor arkadaş,
gözüm yollarda olacak, emin olun çalıntı motorların bulunabilme olasılığı bizim gözlerimizin gücüne bağlı. hadi arkdaşlar, açın gözleri1 polis olan arkadaşım arabasını çaldırmıştı, didik didik 2 ay aradı buldu, bir de araç başında tuzak kurdu çalanlarıda yakalattı:cat::cat: nereye gidecek Allah korusun parçalayıp satmaz iseler. Buralarda bir yerde muhakkak.

''arkadaşım özellikle internetteki açık artırma sitelerini takip et. modeli uyan parçaların sahipleriyle dümenden iletişim filan kur. bi de belli sanayi bölgelerinde motoruna uyan ve üzerinde çizik darbe olan bi parça ara. ne bilim grenaj ayna gidon ayaklık. tanıyabileceğin parçalarını sor. motorunu bulmasan bile izini sürüp yapanı bulursun. hatta bi parçasını bulursan başka parçaları da bi sivil polisle sormaya git. ne bilim bu tür işleri artık polisler yapmıyo malum. çok geçmiş olsun :('' Bak arkadaş başlamış bile çalışmaya:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar