çalındı....GSXR 1000....

geçmiş olsun umarımm en en en kısa zamanda bulunur yapanlarda ortaya çıkarlar.

arkadaşlar motoru sadece plakadan bulmak zor olur bir iki resim yükleseniz daha kolay olmazmı en azından görüğümüz özelliklerini unutmayız.

Motosikleti
ZX12R
a.b.v nası götürdün kocaman motoru..:pr: a.a.s.s.s.. o.ç....

...............................................................................:salut:

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun inşallah o motoru görürümde nasıl çalınır görür o .. ..... biliyorsunuz motor çalınmalarını hala ders alınmıyor arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın burda öncelikle suçlusu bıraz bizleriz öncelikle büyük cc ve kaliteli motor kullanıyoruz hepimiz kendim motorcuyum alarmlı disk kilidleri var onuda gerçiyorum alarm denen cihazlar onlardan takılmazsa bu tip motorlara daha çok arkadaşımızın canı yanar bir yanlışım varsa söyleyin arkadaşlar::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil:::evil:::evil:::evil:::evil:::evil:::evil:::evil:::evil:::evil:::evil::

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
onların Allah belasını versin ne diyim...şimdi makina jet hızıyla parçalara ayrılmış sahibinden comda yedek parça olarak yerini almıştır...

+1 çalıştığım suzuki bayii sinde gsxr ın bir ufak grenajını 800ytl getirmişlerdi onuda avrupada bir yerde zor bulduk hesabı:farao:

+1 çalıştığım suzuki bayii sinde gsxr ın bir ufak grenajını 800ytl getirmişlerdi onuda avrupada bir yerde zor bulduk hesabı:farao:

işte bende bundan bahsediyorum bu parçayı kimden aldını kanıtlayamadan bu parçayı satıyorsa suçlu değilmidir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence Bi dilekçe hazırlayabılır ve hepımız Imzalarımızla Bu dılekcelerı gerekllı bırımlere maılle ulastırıp sesımızı duyurabılırız...Henuz böyle bı durum basıma gelmedı fakat herkes heran ıcın tehdıt altında...Bugun sana,yarın bana,hepımıze...

Bu Şerefsiz,İnsanlığını yitirmiş Adilere Fırsat vermeyelim,,

Tekrar tekrar geçmiş olsun..

geçmiş olsun allah cezalarını versin önemli plan can sağlığı. her şerde bir hayır vardır.:pale:

Geçmiş olsun. Allah belasını versin onların. Umarım en kısa sürede sağlam bir şekilde ortaya çıkar.
Motorun fotoğraflarını'da eklerseniz çok daha iyi olur. Üzerine başka plaka takıp gezebilirler.

Geçmiş olsun, umarım kısa sürede bulunur...
resim eklerseniz daha akılda kalıcı olur..

kardeşim geçmiş olsun,,,umarım bulunur ve o adi şerefsizler cezasına kavuşur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar